ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

Οι νεότεροι δορυφόροι της Ρωσίας αλλάζουν την πορεία της ουκρανικής σύγκρουσης — πρώην επιθεωρητής του ΟΗΕ

Σύμφωνα με τον Ritter, αυτή η σύγκρουση θα γίνει «μη βιώσιμη για τους Ουκρανούς κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου».

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 4 Ιουνίου. /TASS/. Οι νέοι δορυφόροι επιτήρησης ραντάρ της Ρωσίας θα επιτρέψουν στη Μόσχα να αλλάξει την πορεία της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ στο Ιράκ, Σκοτ ​​Ρίτερ.

Ο Ρίτερ επεσήμανε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία εκτόξευσε πρόσφατα «τον πρώτο από πολλούς δορυφόρους επιτήρησης ραντάρ που έχουν ανάλυση έως και ένα μέτρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δει τα πάντα». "Μπορεί να δει μέσα από τα σύννεφα, μπορεί να δει μέσα από τη βροχή. Μπορεί να δει μέσα από τα πάντα. Ραντάρ υψηλής ανάλυσης και βλέπουν τα πάντα αυτή τη στιγμή", είπε.

«Δεν μπορείς πλέον να κρύψεις τίποτα από τους Ρώσους», τόνισε ο Ρίτερ. «Και θα έχει μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί αυτή η [ουκρανική] σύγκρουση επειδή όλα αυτά τα πράγματα που έχουν φερθεί - δεν μπορούν να το κρύψουν», συνέχισε, αναφερόμενος στα δυτικά όπλα που έρχονται στην Ουκρανία.

"Τα όπλα έχουν εντοπιστεί όλα τώρα και όλα έχουν προγραμματιστεί στη βάση δεδομένων στόχων της Ρωσίας. Και οι Ρώσοι θα αρχίσουν να χτυπούν αυτό το υλικό, όλο και περισσότερο και βλέπουμε ήδη αποδείξεις γι' αυτό", επεσήμανε ο Ρίτερ. , προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του αυτή η σύγκρουση θα γίνει «μη βιώσιμη για τον Ουκρανό κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου».

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 04 Ιουνίου 2023 05:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.