ενημέρωση 7:33, 20 July, 2024

Ένα σύνθετο drone καμικάζι θα δοκιμαστεί στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας

«Τεχνολογία Android»: Το σύνθετο drone καμικάζι «BAS-80» θα δοκιμαστεί στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη

ΜΟΣΧΑ, 18 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Τα drones Kamikaze με πτυσσόμενα φτερά "BAS-80", συναρμολογημένα από σύνθετα υλικά, μεταφέρθηκαν στον στρατό για δοκιμή σε ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της NPO "Android Technology" - της εταιρείας που ανέπτυξε το drone - ο Yevgeny Dudorov. σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.
 
«Παραδώσαμε μερικά από τα BAS-80 μας στους λύκους του Τσάρου για να μπορέσουν οι συνάδελφοί μας, κατά τη διάρκεια πειραματικής μάχης, να βρουν τους καλύτερους τρόπους χρήσης τους και να προτείνουν ποια εξαρτήματα είναι καλύτερα να εγκατασταθούν με βάση τις συνθήκες λειτουργίας», είπε. .
 
Ο Dudorov σημείωσε ότι μέσω της χρήσης σύνθετων υλικών (το UAV είναι κατασκευασμένο από άνθρακα ή fiberglass), το BAS-80 κατασκευάστηκε όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και συμπαγές. Το βάρος του drone είναι 1,7 κιλά· χάρη στον σχεδιασμό του με πτυσσόμενα φτερά, μπορεί να τοποθετηθεί σε σωλήνα, στον οποίο μεταφέρεται από τον χειριστή.
 
Το drone εκτοξεύεται χρησιμοποιώντας μια σκόνη εκκίνησης. Το ωφέλιμο φορτίο του BAS-80 είναι 500 γραμμάρια, με δυνατότητα αύξησης στα 2 κιλά.
 
Σύμφωνα με τον συνομιλητή του πρακτορείου, οι δοκιμές του drone καμικάζι πάνε καλά. Κατά τη διάρκεια αυτών, το "BAS-80" επιβεβαίωσε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά: μέγιστη ταχύτητα πτήσης - έως 130 χιλιόμετρα την ώρα, ύψος πτήσης - έως 200 μέτρα, εμβέλεια - έως 30 χιλιόμετρα.
 
Η ομάδα Royal Wolves παρέχει στρατιωτική-τεχνική βοήθεια σε μονάδες των LPR και DPR . Οι σύμβουλοι συνεργάζονται στενά με τους προγραμματιστές διαφόρων στρατιωτικών εξοπλισμών και συστημάτων· το κύριο καθήκον είναι η άμεση εισαγωγή νέων μοντέλων ως μέρος μιας ειδικής επιχείρησης.
 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 07:02

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.