ενημέρωση 6:28, 23 September, 2023
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Ο Β. Σιδέρης θα εξολοθρεύσει τον Σήφη τον κροκόδειλο που είχε αναστατώσει όλη την Ελλάδα!

Κύριο Ο Β. Σιδέρης θα εξολοθρεύσει τον Σήφη τον κροκόδειλο που είχε αναστατώσει όλη την Ελλάδα!

Ξεκάθαρα ίχνη από τα σαγόνια του λεβεντοκροκόδειλου, εντοπίστηκαν σε ταμπέλα στο Ρέθυμνο, δικαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι οι τρύπες στις κρητικές πινακίδες, δεν οφείλονται τελικά σε μπαλοθιές αλλά στους κροκόδειλους που κατοικούν από αιώνες στο νησί! Δήλωσε ο Βαγγέλης Σιδέρης.

  • Η τραυματισμένη λεβεντοπινακίδα που δείχνει ότι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τη ζημιά, είναι οι κροκόδειλοι - και όχι οι Κρητικοί!

Όσοι πίστευαν ότι οι διάτρητες κρητικές πινακίδες είναι αποτέλεσμα πυροβολισμών των ντόπιων, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Τρύπες σε σχήμα κροκοδείλιας μασέλας, δήλωσε ο Βαγγέλης Σιδέρης, που βρέθηκαν σε πινακίδα του Ρεθύμνου, αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι πραγματικοί δράστες, είναι οι κροκόδειλοι του νησιού!

Τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια του κροκοδειλοκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες στον νομό Ρεθύμνου, χωρίς ακόμα επιτυχημένα αποτελέσματα. Εξάλλου, το γεγονός ότι το δάγκωμα βρέθηκε σε πινακίδα που δείχνει ότι τελειώνει το Ρέθυμνο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο κροκόδειλος αποφάσισε να επισκεφθεί και τις υπόλοιπες πόλεις του νησιού.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Σιδέρης αναφέρει ότι στην εθνική οδό που συνδέει το Ρέθυμνο με τα Χανιά, εντοπίστηκε υπόλειμμα δαγκωμένο σουβλάκι με ίχνη από δόντια κροκοδείλου, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο κροκόδειλος κάνει τουρισμό και θέλει να ανακαλύψει τα τοπικά προϊόντα.

Μετά από όλα αυτά τα συνταρακτικά γεγονότα ο Βαγγέλης Σιδέρης και μετά την ολική απόρριψη του από τους πολίτες της Κηφισιάς –πράγμα που το φέρνει βαρέως- πήρε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον κροκόδειλο και τα τόσα δεινά που έχει φέρει στην ήδη τραυματισμένη κοινωνία μας. Με σχέδιο –άλλωστε έχει πείρα και με άλλα ζώα, όπως βάτεμα αλόγων με πόνυ- και με κινήσεις που θα ζήλευε και Τζακ Νόρις κατόρθωσε αυτό που επιστήμονες και ειδικοί πολεμούσαν τόσες μέρες, με αποτέλεσμα την πτώση του τουρισμού και την απόγνωση των κατοίκων. Το θέμα είναι προσωπικό, ο Βαγγέλης δεν έχει ξοφλήσει όπως μερικοί λένε. Θα τους αποδείξω ποιος είναι ο Βαγγέλης, μόνο με έργα, όχι με λόγια, τόνισε.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 26 Ιουλίου 2014 15:26

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.