ενημέρωση 5:18, 14 November, 2018

Lexus LF-1 Limitless Concept - νέο SUV

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το LX υπήρξε η κορυφαία SUV πρόταση της Lexus. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η περίοδος της βασιλείας του στην κορυφή της γκάμας της ιαπωνικής φίρμας φτάνει στο τέλος της, με την Lexus να προετοιμάζει ήδη το διάδοχο ο οποίος θα δώσει το στίγμα του ως πρωτότυπο από την προσεχή έκθεση του Detroit. 

Προς το παρόν, η Lexus δίνει το στίγμα του πρωτότυπου SUV μέσω ενός teaser το οποίο αποτυπώνει το πίσω τμήμα, προδίδοντας την πολύ πιο έντονη σχεδιαστική προσέγγιση η οποία προφανώς στοχεύει σε μια πιο ελκυστική όσο και επιβλητική παρουσία που να εμπνέει έντονα συναισθήματα σύμφωνα με τα σύγχρονα μέτρα. 

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι τη σχεδίαση του concept επιμελείται το σχεδιαστικό κέντρο της Toyota, CALTY το οποίο ήταν εξίσου υπεύθυνο για την αισθητική του sportscar FT-1 το οποίο ανέλαβε να συστήσει το διάδοχο του Supra μέσω ενός πρωτοτύπου το 2014. 

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, το πρωτότυπο μοντέλο θα αποτελέσει ένα νέο «είδος πολυτελών crossover το οποίο φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτέλειας στην κατηγορία».

Όπως και να έχει, θα μάθουμε περισσότερα στην έκθεση του Detroit η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 8 Ιανουαρίου 2018. 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 13:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.