ενημέρωση 7:11, 24 March, 2019

Infinity - Q60 Project Black S

Μπορεί να μην γνωστοποίησε εάν είναι πιθανό να βάλει κάποια στιγμή στη γραμμή παραγωγής το Q60 Project Black S η Infiniti, όμως ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας της μάρκας, Stefan Weinmann, δήλωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, ότι η εξέλιξή του συνεχίζεται.

Το μοντέλο το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ίδια έκθεση τον προηγούμενο χρόνο, είχε ενσωματωμένη την τεχνολογία της Formula 1, ωστόσο από τότε μέχρι και σήμερα δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Weinmann, γίνονται εργασίες για την κατασκευή ενός πλήρως λειτουργικού πρωτοτύπου, για το οποίο δεν θέλησε να αναφερθεί ένα θα μπει κάποια στιγμή στη γραμμή παραγωγής, όμως φάνηκε σίγουρος ότι το Project Black S θα είναι μια σημαντική πτυχή των μελλοντικών οχημάτων της Infiniti.

Τέλος να θυμίσουμε πως βασισμένο στο Q60 Red Sport 400, το πρωτότυπο Project Black S χρησιμοποίησε τον ίδιο 3.0-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα, ωστόσο προστέθηκε ένα υβριδικό σύστημα που αναπτύχθηκε από κοινού με την ομάδα Renault Sport Formula 1 έχοντας συνδυαστική ισχύ 500 ίππων.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαρτίου 2018 12:08

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.