ενημέρωση 1:23, 20 March, 2019

STRØM - εξορθολογισμένο ηλεκτρονικό ποδήλατο

όλα αυτά που χρειάζεστε για μια βολική βόλτα στην πόλη περιλαμβάνονται σε αυτό το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο από τον STRØM. οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών ποδηλάτων με έδρα τη Δανία έχουν βελτιώσει τον προηγούμενο σχεδιασμό τους ώστε να συμπεριλάβουν ένα αποσπώμενο πακέτο μπαταριών 10 Ah που χωράει άνετα στο πλαίσιο του ποδηλάτου και κλειδώνει για την καταπολέμηση της κλοπής. η μονάδα έχει ενσωματωμένα φώτα για αυξημένη ορατότητα που μπορεί να ενεργοποιηθεί με διακόπτη. έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων μεγέθους και χρώματος και ξεκινά από $ 799.

STRØM

Η 'πόλη του STRØM' είναι ελαφριά και ευέλικτη. Είναι αξιοσημείωτα σαν ένα κανονικό ποδήλατο, αλλά μπορεί να φτάσει από 0 έως 20 μίλι / ώρα χωρίς τη βοήθεια της πεταλούδας ή της βαρύτητας, που προωθείται από τον ηλεκτρισμό εντός της μπαταρίας. το ποδήλατο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς τον κινητήρα του και περιλαμβάνει 7 ταχύτητες - σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίσετε τους παλιούς τρόπους οδήγησης ποδηλάτου. είναι επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό αν ψάχνετε να ασχοληθείτε, ή εάν ξεχάσατε να φορτίσετε την μπαταρία μετά από μια κουραστική νύχτα.

STRØM

οι άνθρωποι στο δρόμο θα εκπλαγούν με το πόσο γρήγορα μπορείτε να πάτε με μια τέτοια ελάχιστη σωματική άσκηση. θα ψάξουν για τον κινητήρα χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ταξιδεύετε αμέσως. μία από τις μεγαλύτερες αισθητικές προκλήσεις είναι η ενσωμάτωση ενός κομψού μηχανήματος που είναι ελαφρύς και εκτός λειτουργίας - η STRØM το έχει επιτύχει. Η «πόλη του STRØM» επιδιώκει επί του παρόντος τη χρηματοδότηση της indiegogo.

STRØM

STRØM

STRØM STRØM STRØM STRØM STRØM

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 16 Απριλίου 2018 10:45

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.