ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

Robert De Niro & Kia e-Niro - καλύτερη διαφήμιση δεν γίνεται

Η πανευρωπαϊκή διαφήμιση της Kia Motors για το νέο ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro έχει χολιγουντιανό αέρα.

Πρωταγωνιστής ο οσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα δώσει άλλη έμφαση στη μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 485 km, το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, τις τεχνολογίες επανάκτησης ενέργειας αλλά και τη μοναδική crossover αισθητική του νέου Kia e-Niro.

Η πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια του e-Niro αρχίζει τον Νοέμβριο και σχεδιάστηκε από την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

Η ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του e-Niro, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού crossover της Kia, αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018. Με αυτονομία έως 485 χιλιόμετρα με μία φόρτιση –και έως 615 χιλιόμετρα σε αστικό περιβάλλον– το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό crossover της Kia θα είναι ένα από τα πιο αποδοτικά αυτοκίνητα στην πράξη, όταν αρχίσουν οι ευρωπαϊκές του πωλήσεις, στα τέλη του 2018.

Σε ό,τι αφορά στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, «οι διαφημίσεις θα βασίζονται στη μοναδική ικανότητά του να ψυχαγωγήσει, καθώς θα ενημερώνει τους οδηγούς για το e-Niro – ένα αυτοκίνητο που καταρρίπτει, με τρόπο που ελάχιστοι μπορούν, αρκετά από τα εμπόδια για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα», σχολιάζει ο Artur Martins, Αντιπρόεδρος Marketing και Product Planning στην Kia Motors Europe.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 16:00

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.