ενημέρωση 7:11, 24 March, 2019

Ford GT - οι επιδόσεις γοητεύουν, η παραγωγή παρατείνεται

Την παράταση κατά δύο χρόνια της παραγωγής του σπορ μοντέλου τη GT ανακοίνωσε η Ford Motor Company, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αναπάντεχα υψηλή ζήτηση για αυτό το supercar. Η εταιρία, θα προσφέρει με αυτόν τον τρόπο περίπου 1.350 Ford GT για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Από τις 8 Νοεμβρίου, η Ford ξανανοίγει για ένα μήνα το «παράθυρο» υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε ορισμένες αγορές, για όλους αυτούς που φιλοδοξούν να γίνουν μέλη της «ελίτ» των ιδιοκτητών Ford GT (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο FordGT.com).

Η παραγωγή του Ford GT – με κινητήρα 3.5L EcoBoost V6 Twin Turbo, αμάξωμα από ανθρακονήματα, ενεργή αεροδυναμική και τελική ταχύτητα 347 km/h - ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016. Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει μία περιορισμένη παρτίδα παραγωγής 1.000 οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο η αγορά επέβαλε τους δικές της απαιτήσεις και οι άνθρωποι της εταιρίας σπεύδουν να προσφέρουν το προνόμιο της αποκλειστικότητας σε ένα διευρυμένο κύκλο «προνομιούχων».


 
«Η ανταπόκριση στο Ford GT είναι πρωτοφανής, με τη ζήτηση να υπερβαίνει την προσφορά πάνω 600%» δήλωσε ο Hermann Salenbauch, διευθυντής της Ford Performance. «Παρατείνοντας την παραγωγή του Ford GT για λίγο ακόμα διάστημα, θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το προφίλ αποκλειστικότητας του πολυπόθητου supercar προσφέροντας παράλληλα την εμπειρία ιδιοκτησίας σε μεγαλύτερο αριθμό πελατών, πλέον των 80 ιδιοκτητών Ford GT στην Ευρώπη που έχουν παραλάβει το αποκλειστικό μοντέλο τους μέχρι σήμερα.»
 
Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο, επετειακό μοντέλο Ford GT Heritage Edition για τα πενήντα χρόνια από τη νίκη του Ford GT40 στο Le Mans 1968 και 1969, με αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, σε ένα συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition.

 
Οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση ενός οχήματος Ford GT, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 09:21

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.