ενημέρωση 1:23, 20 March, 2019

Venice - BMW - η σειρά 8 στη πόλη χωρίς αυτοκίνητα

Τα εικονικά κανάλια της Βενετίας μετατρέπονται σε ένα αδιανόητο δρόμο σε αυτή τη συνεργασία με τη BMW

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας BMW Σειράς 8 Coupé, ο Γερμανός κατασκευαστής αυτοκινήτων αποφάσισε να τιμήσει τις πλωτές οδούς της Βενετίας - τη ζωή της πόλης και τον κύριο τρόπο μεταφοράς - πηγαίνοντας εκτός δρόμου με τρόπο που ποτέ δεν δοκιμάστηκε πριν: πλωτήρα πάνω από τα ιστορικά κανάλια και στέλνοντας τη BMW Σειρά 8 Coupé κάτω από ένα μονοπάτι που εδώ και αιώνες ήταν η αποκλειστική κυριαρχία των γόνδολων, των βαπορέτων και των μικρών μηχανοκίνητων σκαφών.

"Η νέα εκστρατεία της BMW είναι μια μοναδική στιγμή που γιορτάζει τις φιλοδοξίες και την επιθυμία για εκπλήρωση"

Καταγράφοντας αυτή τη θεαματική σκηνή στην κάμερα, η νέα εκστρατεία της BMW είναι μια μοναδική στιγμή που γιορτάζει τη φιλοδοξία και την επιθυμία για την εκπλήρωση. Στην παραπάνω ταινία παίρνουμε μια ματιά πίσω από τη σκηνή στο ασυνήθιστο έργο και στους ανθρώπους που το έκαναν να συμβεί. Για να πυροβολήσει το αυτοκίνητο που οδήγησε τα παλάτια και κάτω από τη γέφυρα του Ριάλτο, καθώς έκανε το δρόμο του κατά μήκος του Canal Grande - μια διαδρομή που δεν είχε πάρει ποτέ πριν από ένα αυτοκίνητο - οι αρχές της Βενετίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, το BMW Group για άδεια να εγκαταστήσει μια δομή πλωτήρα που θα επιτρέπει σε ένα αυτοκίνητο να οδηγεί μέσα από το ιστορικό κέντρο του παγκοσμίου φήμης πόλης. Πίσω από τη φωτογραφική μηχανή ήταν ο βραβευμένος Catch Me Daddy και Iron Sky σκηνοθέτης Daniel Wolfe, ο οποίος βρήκε τον εαυτό του να πηγαίνει όπου κανένας σκηνοθέτης δεν έχει πάει πριν.

Παρακολουθήστε την ταινία καμπάνιας που είναι πλήρως φορτισμένη παρακάτω

Η ταινία της καμπάνιας αφηγείται την αληθινή ιστορία του οδηγού πίσω από το τιμόνι της BMW Σειράς 8 Coupé, ενός αγόρι της Βενετίας που γεννήθηκε και ο οποίος επιστρέφει ως ενήλικας για να κάνει μια άνευ προηγουμένου διαδρομή μέσα από τη γενέτειρά του ότι δεν πρόκειται σύντομα ξεχνάμε. Για τον φωτογράφο του κινητήρα Konrad Schmidt, ο οποίος συνόδευσε το βλαστό, η ασυνήθιστη διαδρομή τον ανάγκασε να προσεγγίσει τη σκηνή από μια νέα γωνία. "Ήταν μαγικό", εξηγεί ο παλαίμαχος λάτρης του αυτοκινήτου. Κάνοντας μια εικόνα του 8 Series Coupé που οδηγεί μέσα από την πόλη που δεσμεύεται από το νερό σε προσωρινά πλωτήρες ήταν μια πρώτη, που σημαίνει ότι έπρεπε να λειτουργήσει σε ένα περιβάλλον όπου καμία από τις κλασικές γωνίες κάμερας δεν θα λειτουργούσε. "Είτε σε σκάφος είτε σε πλωτήρα, βρισκόμασταν πάντα στο νερό", εξηγεί.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 11:13

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.