ενημέρωση 12:54, 19 June, 2024

Η GAZ μπορεί να ξεκινήσει την παραγωγή αυτοκινήτων με τη μάρκα Volga

Manturov: Η GAZ μπορεί να αρχίσει να παράγει αυτοκίνητα με τη μάρκα Volga το 2024

NIZHNY NOVGOROOD, 1 Ιουνίου - RIA Novosti. Το Gorky Automobile Plant (GAZ) μπορεί να αρχίσει να παράγει αυτοκίνητα με τη μάρκα Volga με την υποστήριξη ενός νέου τεχνολογικού συνεργάτη το επόμενο έτος, σκοπεύει να αποφασίσει για έναν τεχνικό συνεργάτη στο εγγύς μέλλον, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Denis Manturov, επικεφαλής του Υπουργείου Βιομηχανία και Εμπόριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους.
 
«Ναι», είπε ο Manturov, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη σημασία του έργου για την αναβίωση της μάρκας Volga. Επιβεβαίωσε επίσης ότι σχεδιάζεται να οργανωθεί η παραγωγή αυτοκινήτων με αυτή τη μάρκα κατ' αναλογία με τη Moskvich, δηλαδή με τη συμμετοχή ενός τεχνολογικού συνεργάτη.
 
"Οι συνάδελφοι λένε ότι η ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου διαρκεί περίπου 8-9 μήνες. Αλλά χρειαζόμαστε επιπλέον αποθεματικό χρόνο: στο εγγύς μέλλον σχεδιάζεται να αποφασίσουμε για έναν συνεργάτη. Πάρτε ένα χρόνο, ας πούμε. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι,
Νομίζω» – είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης – επικεφαλής του υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου, απαντώντας σε ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα έναρξης της παραγωγής.
Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 06:38

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.