ενημέρωση 5:45, 17 March, 2018

Ο Γκορμπατσόφ ευλογεί τον Πούτιν για τη διάσωση της Ρωσίας από το χάος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απολαμβάνει την υποστήριξη των πολιτών, επειδή, μεταξύ άλλων, λόγω της «φυσικής επιθυμίας τους να προστατευθούν», ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελυταίος Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε προσθέτοντας ότι μια τέτοια κατάσταση έχει διαμορφωθεί με φόντο περίπλοκη κατάσταση στον κόσμο .

Σύμφωνα με τον Γκορμπατσόφ, ο Πούτιν είναι ο ηγέτης που "απολαμβάνει απολαυστικά την υποστήριξη του λαού".

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ μίλησε επίσης για το θέμα να αλλάξει ο Πούτιν ως πρόεδρος της Ρωσίας . "Βλέπω ότι δεν αντιμετώπισε ελαφρώς το πρόβλημα, κατάλαβε την μεγάλη ευθύνη ... Τώρα οι απόψεις της διανόησης, οι εργαζόμενοι έχουν συγκλίνει, ότι προφανώς είναι απαραίτητο να του δώσουμε άλλη μια εποχή ως Πρόεδρος", κατέληξε ο Γκορμπατσόφ.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να διεξαχθεί πρόεδρος στις εκλογές του Μαρτίου του 2018 στις 6 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της επέτειος της αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ στο Nizhny Novgorod.

Νωρίτερα, το Pravda.Ru έγραψε για την άποψη του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ για την επανένωση της Ρωσίας με την Κριμαία . "Η Κριμαία είναι η Ρωσία και αφήστε κάποιον να αποδείξει το αντίθετο", είπε λίγο πίσω. Όταν ρωτήθηκε αν ο Πούτιν είχε «ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες» λαμβάνοντας υπόψη την «προσάρτηση της Κριμαίας» και την παρέμβαση στη συριακή διαμάχη, ο Γκορμπατσόφ έδωσε μια έντονα αρνητική απάντηση στην ερώτηση.

Πηγή: Pravda.Ru

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 17:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.