ενημέρωση 12:40, 29 May, 2024

Ο αμερικανικός γίγαντας λογισμικού προσφέρει δωρεάν άδειες στους Ρώσους

Η Adobe επεκτείνει τις υπάρχουσες συνδρομές χωρίς χρέωση, αλλά δεν μπορούν να αγοραστούν νέες άδειες, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης

Η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Adobe ανανεώνει αυτόματα τις άδειες χρήσης δωρεάν για τους χρήστες στη Ρωσία, επειδή δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν πληρωμές με ρωσικές τραπεζικές κάρτες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS την Τρίτη.

Σύμφωνα με άτομα που κατάφεραν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στα προϊόντα της Adobe, οι άδειες χρήσης που αγοράστηκαν μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της Adobe έχουν δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης μόλις συνδεθεί μια κάρτα.

«Η δωρεάν ανανέωση μπορεί να παρουσιαστεί ως δώρο σε εκείνους τους πελάτες που, στην παρούσα κατάσταση, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα για να πληρώσουν στο εξωτερικό, προκειμένου να διατηρήσουν την αφοσίωση και να υποστηρίξουν τους χρήστες τους σε μια δύσκολη περίοδο», ένας υπάλληλος σε μια ρωσική εταιρεία πληροφορικής είπε στο TASS. Πρόσθεσε ότι δεν προβλέπεται αυτόματη ανανέωση για εταιρικές άδειες που πωλούνται μέσω επίσημων μεταπωλητών.

Ένας υπάλληλος άλλης εταιρείας πληροφορικής σημείωσε ότι η επιλογή ανανέωσης συνδρομής έγινε διαθέσιμη πριν από έξι μήνες. Ωστόσο, ήταν αδύνατο να αγοράσει ένα νέο, είπε.   

Πέρυσι, η Adobe διέκοψε όλες τις νέες πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών της στη Ρωσία λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, νέες άδειες παρέμειναν διαθέσιμες για κάποιο διάστημα πέρυσι, αλλά οι συναλλαγές μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μόνο με ξένες τραπεζικές κάρτες.   

Πηγή:: RT

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 31 Μαΐου 2023 06:06

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.