ενημέρωση 9:12, 25 September, 2018

Ρολόγια - η Apple ξεπέρασε σε πωλήσεις την Ελβετία

Τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους η Apple αποφάσισε να κλείσει όλα τα pop-up stores του Apple Watch στην Ευρώπη.

Αλλά φέτος διέψευσε τους πάντες: σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Business Insider, το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η εταιρεία μετά το θάνατο του Στηβ Τζομπς, βρήκε τελικά το δρόμο για την επιτυχία, καθώς κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2017, είχαν πωληθεί 8 εκατομμύρια ρολόγια. «Για πρώτη φορά, είναι περισσότερα απ’όλα τα ρολόγια που πωλήθηκαν από τη Rolex, τη Swatch και την υπόλοιπη ελβετική βιομηχανία την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Κιφ Λέσγουινγκ. Και «μην ξεχνάμε ότι η Apple παράγει ρολόγια μόλις τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ η Ελβετία εδώ και αιώνες».

Η Apple δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει, πιστή στην παράδοση που δεν αποκαλύπτει ποτέ δεδομένα σχετικά με το Apple Watch, του οποίου οι πωλήσεις ομαδοποιούνται στους επίσημους προϋπολογισμούς της, στην κατηγορία «άλλα προϊόντα».

Αλλά σήμερα θα μπορούσε εύκολα να διαψεύσει όλους εκείνους που περίμεναν ότι θα αποτύχει.

Το 2016 φαινόταν ότι η προοδευτική αύξηση των πωλήσεων ρολογιών που συνδέονται με το iPhone είχε υποστεί κάμψη. Τώρα όλα αλλάζουν. Οι ειδικοί πάντως το έλεγαν: «Το Apple Watch είναι σήμερα απλώς ένα “iPhone αξεσουάρ”. Αύριο θα μπορούσε να γίνει μία από τις πιο σημαντικές συσκευές για την Apple».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 16:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition Νέο - Samsung Galaxy S9 και S9+ »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.