ενημέρωση 8:05, 15 October, 2019

HUAWEI Mate 20 lite - με τέσσερις κάμερες AI

Το Τμήμα Καταναλωτικών Συσκευών της Huawei παρουσιάζει το HUAWEI Mate 20 lite, τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Mate της HUAWEI. Από το λανσάρισμά του, τον περασμένο Οκτώβριο, το HUAWEI Mate 10 αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή συσκευή για επαγγελματίες. Με στόχο να απολαύσουν περισσότεροι χρήστες τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της σειράς Mate, η Huawei σχεδίασε το κομψό HUAWEI Mate 20 lite, ιδανικό για νέους ανθρώπους με επιχειρηματικό μυαλό, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Οι Τέσσερις κάμερες AI μπορούν να τραβήξουν απρόσκοπτα πανέμορφες φωτογραφίες σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα σεναρίων, ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το νέο EMUI 8.2 για να προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν το χρήστη στη δουλειά, στα social media, στον ελεύθερο του χρόνο και σε πολλές άλλες ανάγκες του.

Μοναδική εμπειρία θέασης σε κομψή συσκευασία

Οι νέοι άνθρωποι που εισέρχονται στην αγορά εργασίας, τείνουν να έχουν πιο υψηλές απαιτήσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα. Πέραν του ότι απαιτούν από τις συσκευές τους να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, θέλουν να τους προσφέρουν περισσότερη αξία και το δικό τους μοντέρνο στυλ. Το HUAWEI Mate 20 lite αδιαμφισβήτητα καλύπτει τις απαιτήσεις σχεδίασης του κοινού του. Με αναλογία διαστάσεων 19:5:9, η νέα οθόνη FHD+ FullView 6,3 ιντσών μαζί με το λεπτό της σώμα, καθιστούν τη συσκευή το ιδανικό μέσο για τους χρήστες για να βυθιστούν σε μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και βίντεο.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 19:20

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.