ενημέρωση 5:16, 15 February, 2019

Smartphone OnePlus 6T McLaren Edition

Τη νέα συσκευή OnePlus 6T McLaren Edition που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της McLaren με την εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων, OnePlus, παρουσίασαν οι δυο τους στην εκδήλωση «Salute to Speed».

Η τεχνολογία περιλαμβάνει το Warp Charge 30, μια λειτουργία που ανεβάζει την ταχύτητα φόρτισης σε άλλα επίπεδα, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τη φόρτιση της μπαταρίας για λειτουργία μιας ημέρας, σε μόλις 20 λεπτά. Χάρη στον φορτιστή, το τηλέφωνο και το λογισμικό του, 30 watt ισχύος, παρέχονται άμεσα στο smartphone, ακόμα και όταν αυτό βρίσκεται σε λειτουργία, δίχως να εμφανίζεται κανένας κίνδυνος υπερθέρμανσης ή απώλειας ισχύος.

Είτε κινηματογραφεί, είτε παίζεται παιχνίδι, είτε τραβά φωτογραφίες ή αλλάζει εφαρμογές σε γρήγορο ρυθμό, η ταχύτητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα χάρη στη μεγάλη 10 GB RAM.

Το smartphone περιβάλλεται στο κάτω του μέρος - πριν αυτό γίνει μαύρο, όταν δεν χρησιμοποιείται - από την απόχρωση της McLaren, Papaya Orange. Το πίσω του μέρος είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ένα οικείο υλικό της McLaren, καθώς το χρησιμοποιεί στη Formula 1 από το 1981 και σε κάθε αυτοκίνητο παραγωγής από το 1993.

Σε μια στιγμή, το φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρείας σβήνει ή ανάβει, ενώ κατά την αγορά του (649 λίρες στην Αγγλία), παρέχεται και ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ιστορία των δύο εταιρειών, της McLaren και της OnePlus.

Πηγή: McLaren

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 17:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.