ενημέρωση 1:50, 26 July, 2021

Hyperion Fury G402: Το ταχύτερο gaming mouse της Logitech

Ένα ποντίκι για gaming που θα είναι σε θέση να μεταφέρει την απαίτηση για γρήγορη κίνηση στα παιχνίδια FPS πρόκειται να διαθέσει στην παγκόσμια αγορά η Logitech. Το Logitech G402 Hyperion Fury είναι το ταχύτερο ποντίκι για gaming που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, δηλώνει ο κατασκευαστής, αφού μπορεί να ανιχνεύσει αξιόπιστα κίνηση με ταχύτητα μεγαλύτερη από 12 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Το Hyperion Fury είναι το mouse που θα προστεθεί στην οικογένεια περιφερειακών Logitech G της εταιρείας με αξεσουάρ για gamers. Το mouse φέρει ενσωματωμένη την τεχνολογία Fusion Engine, στην οποία αποδίδονται η «άφθαστη ταχύτητα και ακρίβεια» καθώς και η αποκλειστική τεχνολογία της Logitech, Delta Zero, που αφορά στην «απαράμιλλη ακρίβεια» κίνησης. 

«Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση να δημιουργήσουμε το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο, ώστε να ικανοποιήσουμε τους gamers των First Person Shooters (FPS). Σήμερα, μετά από τρία χρόνια εξαντλητικής έρευνας και σχεδίασης, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε ένα ποντίκι που μόνο η Logitech θα μπορούσε να αναπτύξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ehtisham Rabbani, γενικός διευθυντής του τομέα gaming της εταιρίας. «Το Logitech G402 Hyperion Fury είναι σίγουρα το ταχύτερο gaming ποντίκι αλλά και το καλύτερο ποντίκι για υψηλής ταχύτητας παιχνίδι σε FPS. Το χαμηλό του βάρος σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την απόδοση της Fusion Engine, επιτρέπει στον παίχτη να κάνει ταχύτατες, σαρωτικές κινήσεις και να κυριαρχεί στο αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο τελικός νικητής είναι η επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα εξελιγμένα περιφερειακά μας!»

  • Η τεχνολογία Fusion Engine στο Hyperion Fury, δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της Logitech ώστε να επιλύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί παίχτες FPS: το γεγονός ότι το ποντίκι τους δεν μπορεί να ανιχνεύσει τις ιδιαίτερα γρήγορες κινήσεις τους. Η απάντηση ήταν ο συνδυασμός μιας κορυφαίας τεχνολογίας οπτικού αισθητήρα, με ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο, ώστε τελικά η Fusion Engine να προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα ανίχνευσης.
Όπως δήλωσε ο Braxton «Swag» Pierce, πρωταθλητής του Counter Strike: Global Offensive για την εταιρία iBUYPOWER, «το Hyperion Fury είναι αυτή τη στιγμή το βασικό κομμάτι στο οπλοστάσιό μου από περιφερειακά. Είναι το ποντίκι που περίμενα».
  • Η αποκλειστική τεχνολογία Delta Zero της Logitech επιτρέπει τέσσερις ρυθμίσεις DPI άμεσα, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε την χαμηλότερη για ακρίβεια ενός pixel, π.χ. σε ένα παιχνίδι όπου έχουμε το ρόλο ενός ελεύθερου σκοπευτή, ή μια υψηλότερη ρύθμιση για ελιγμούς υψηλής ταχύτητας, όλα με την υψηλότερη ακρίβεια. Με το gaming λογισμικό της εταιρίας, μπορούμε να προσθέσουμε μια πέμπτη επιλογή DPI και να ρυθμίσουμε το ποντίκι όπως ακριβώς επιθυμούμε. Το αποτέλεσμα; Με την αλλαγή DPI το Hyperion Fury μπορεί να μεταπηδήσει άμεσα από τα 4.000 DPI στα 240 προσφέροντας μας μια εκπληκτική ευελιξία και στην πιο χαοτική μάχη στην οθόνη μας.

Παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις

Το Hyperion Fury διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία μπορούμε να αντιστοιχήσουμε οτιδήποτε, από μια περίπλοκη μακρο-εντολή μέχρι ένα τυπικό πάτημα πλήκτρου, μέσω του gaming λογισμικού της Logitech. Το προσωπικό μας σετ ρυθμίσεων μπορεί να αποθηκευθεί στην ενσωματωμένη μνήμη για άμεση πρόσβαση. Τέλος, έχοντας ένα σταθερό ρυθμό απόκρισης του ενός millisecond, το Hyperion Fury διασφαλίζει ότι όλες οι εντολές μας ενεργοποιούνται το ταχύτερο δυνατόν.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το gaming ποντίκι Logitech G402 Hyperion Fury FPS αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Η προτεινόμενη τιμή λιανική είναι €59,99.

In.gr Τεχνολογία

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 21:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.