ενημέρωση 4:21, 22 October, 2018

Λάβα μου σοκολατένια

Ο καυγάς ξεκίνησε το 1987. «Εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα φοβερό γλυκό» είπε ο σούπερ σταρ Jean-Georges Vongerichten, Γάλλος…
  • 0

Ψωμάκια με ελιές

Ο χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!).…
  • 0

σελινόπρασο ή πρασοσέλινο;

«Σεληνιασμό» θα πάθουμε γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Σελινόριζα, αγριόπρασα και σέλινο. Αυτά είναι τα τρία…
  • 0

Sushi, masterpiece

Στο ντοκιμαντέρ του 89χρονου σήμερα Γιαπωνέζου sushi master Jiro Ono “Jiro Dreams of Sushi”, 2011, ο ίδιος και ο…
  • 0

Τα πιλάφια: Του Τοπκαπί

Το παρακάναμε με τα ριζότι και τα μπασμάτι. Τα κοσκινάκια πάλιωσαν και καιρός να ψάξουμε καλύτερα στους πρώτους…
  • 0
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS