κολοκυθόσουπα με μήλο και τζίντζερ: η κόμφορτ ώχρα Από τις ωραίες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες γεύσεις, η κρεμώδης κολοκυθόσουπα ανήκει στις σούπες που λατρεύουν τους αρωματικούς συνδυασμούς. Αν τα… 8 Νοεμβρίου, 2014 0
Tirami-su, το αυθεντικό Η Λορέντζα Μπερίνι από το Βένετο, όπου επινοήθηκε το Τιραμισού, μας περιγράφει τις ρίζες και τις παραλλαγές του. Tο… 8 Νοεμβρίου, 2014 0
Αν είναι να κολαστώ: καβουρμάς με αυγά Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα, για μια ακόμη φορά.Κι αν δε επιπλέον… 7 Νοεμβρίου, 2014 0
μαρμελάδα με βανίλιες -ή αλλιώς μπουρνέλες Εθισμένοι πλέον officially στις μαρμελάδες, και με διάθεση τζογαδόρικη -όσες κι αν φτιάξουμε πάντα θα θέλουμε κι άλλες-… 7 Νοεμβρίου, 2014 0
Σοκολάτα χωρίς ενοχές Οι εγκρατείς, οι νηστεύοντες και ταυτοχρόνως απαιτητικοί θα τα ανακηρύξουν ως τα πλέον αγαπημένα σοκολατένια τους γλυκά. Το… 6 Νοεμβρίου, 2014 0
Μουσακάς με αγκινάρες Ελπίζω να μη θεωρηθεί πολύ αλαζονική η υπόμνηση πως με το σημερινό σημείωμα ολοκληρώνω την τριλογία που αφιέρωσα… 6 Νοεμβρίου, 2014 0
Μαθήματα κοπής από τον Jamie Oliver! Ο Jamie Oliver μας μαθαίνει την ορθή και ασφαλή χρήση των μαχαιριών στην κουζίνα! 5 Νοεμβρίου, 2014 0
παστίγια αυθεντική: η μαροκινή ευγενής Αν τα μπαχαρικά, τα χρώματα, τα χαλιά και τα αρώματα στα πολύβουα σουκ του Μαγκρέμπ ανακατεύονταν με τα… 5 Νοεμβρίου, 2014 0
Η τελευταία αμαρτία: το πιο χορταστικό μπισκότο Μία ανάσα από την αρχή της Εβδομάδας, λίγο πριν το καθημερινό μας τραπέζι γίνει αυστηρά εορταστικό, ας επιτρέψουμε… 4 Νοεμβρίου, 2014 0