Παντζάρια με αυγά Τα παντζάρια δε γίνονται μόνο σαλάτα. Όπως τα περισσότερα λαχανικά και οι χειμωνιάτικες θρεπτικές ρίζες, τα παντζάρια είναι… 9 Δεκεμβρίου, 2014 0
Νέα Υόρκη - Αθήνα: bagels Δεν γίνεται να περάσεις από την οδό Νίκης και να μη προσέξεις το μαγαζάκι της - ιδίως αν… 8 Δεκεμβρίου, 2014 0
Μαγειριές με κάστανα Κάποιο χειμωνιάτικο μεσημέρι, πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Σταμάτησα στο καφενείο για να… 8 Δεκεμβρίου, 2014 0
κουραμπιέδες χιονάτοι για ευαίσθητες μύτες Γιατί δεν φτιάχνονται οι κουραμπιέδες όλο το χρόνο θάχει μοναδική εξήγηση στην αποφυγή της πλήξης μας. Τους προστατεύουμε… 7 Δεκεμβρίου, 2014 0
λαζάνια φούρνου με κιμά και μπεσαμέλ Στις 12 Ιουνίου του 52 π.Χ., στους Ποτιόλους, ο Κικέρων επιδιδόταν στη συγγραφή του έργου του «περί δημοκρατίας».… 7 Δεκεμβρίου, 2014 0
Πίτα με κιμά: τα έχει όλα και συμφέρει Αυτή η πίτα έχει πολλά χαρίσματα: Πρώτ' απ' όλα είναι εξαιρετικά εύγευστη. Ο κιμάς “παντρεύεται” θαυμάσια με τα… 6 Δεκεμβρίου, 2014 0
Πολίτικη Βασιλόπιτα H συνταγή είναι του φίλου μου του Νάκη, που είναι από την Πόλη και την έκανε την προπαραμονή… 6 Δεκεμβρίου, 2014 0
Μήλα στον φούρνο αλλιώς! Χρησιμοποιήστε όσα μήλα θέλετε. Αφού τα πλύνετε καλά, χωρίς να τα ξεφλουδίσετε, βγάλτε με το ειδικό εργαλείο τα… 5 Δεκεμβρίου, 2014 0
Πατέ με κοτόπουλο, μανιτάρια, κάρδαμο Το φρέσκο ντόπιο κάρδαμο, που εμείς το σπέρνουμε τον Οκτώβρη στο περιβόλι μας και αρχίζουμε να το κόβουμε… 5 Δεκεμβρίου, 2014 0