ενημέρωση 8:08, 6 July, 2020

τρομακτικό μετωπικό ατύχημα με 100χμ/ωρα

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας πέταξε 15ft στον αέρα αφού χτυπήθηκε από έναν οδηγό που οδηγούσε στην λανθασμένη πλευρά του δρόμου.

Ο 35χρονος αναβάτης χτυπήθηκε από τον οδηγό που ταξίδευε με ταχύτητα 70 μίλια / ώρα σε ένα αυτοκίνητο Subaru με υψηλή ισχύ στο Σέφιλντ, Νότιο Γιορκσάιρ.

Ο οδηγός Florian Pratt, από το Νόττιγχαμ, φυλακίστηκε για 16 μήνες στο Στέφιλντ Στέιτ Κορόναρτ, αφού αναγνώρισε ότι προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό από επικίνδυνη οδήγηση.

Ο οδηγός Florian Pratt φυλακίστηκε για 16 μήνες στο Sheffield Crown Court χθες, αφού αναγνώρισε ότι προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό από επικίνδυνη οδήγηση.  Εικόνα: Ο μοτοσικλετιστής σκαρφαλώνει στο πάτωμα αφού πέσει στον αέρα Το τελευταίο κλιπ που εμφανίζεται είναι το οπίσθιο τμήμα της κάμερας του Pratt.  Ο μοτοσικλετιστής μπορεί να δει αφού προωθείται στον αέρα από την πρόσκρουση της σύγκρουσης Το αρχείο δείχνει επίσης το ατύχημα από την οπτική γωνία του αυτοκινήτου πίσω.  Ο αναβάτης μπορεί να δει να εκτοξεύεται στον αέρα μετά την κρούση Ο αναβάτης κυλάει κατά μήκος του δρόμου πριν φτάσει σε στάση περίπου 100ft από τα συντριμμένα οχήματα Ο μοτοσικλετιστής προωθείται στον αέρα.  Το σπορ ποδήλατό του Suzuki K7 καταστράφηκε εντελώς από την κρούση 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 17:18

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.