ενημέρωση 3:23, 9 December, 2022

Οι Αμερικανοί χαρακτήρισαν την κλοπή φυσικού αερίου από την Ουκρανία «απόγνωση των Ναζί»

Οι αναγνώστες του Breitbart καλούν τη Ρωσία να σταματήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου λόγω κλοπής καυσίμων από το Κίεβο

ΜΟΣΧΑ, 25 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Οι αναγνώστες της αμερικανικής έκδοσης Breitbart αντέδρασαν σε αναφορές για κλοπή αερίου από την Ουκρανία. Την άποψή τους την εξέφρασαν στα σχόλια του σχετικού άρθρου.
 
Η Gazprom είχε προηγουμένως απειλήσει να διακόψει όλες τις προμήθειες στην Ευρώπη , ισχυριζόμενη ότι η Ουκρανία είχε κλέψει μέρος του φυσικού αερίου που μεταφέρονταν μέσω της επικράτειάς της στη γειτονική Μολδαβία . Η Breitbart, επικαλούμενη τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, σημειώνει ότι, σύμφωνα με δήλωση της Gazprom, οι προμήθειες μέσω του τελευταίου αγωγού, μέσω του οποίου εξακολουθεί να διοχετεύεται αέριο προς την Ευρώπη, ενδέχεται να σταματήσουν ήδη από τις 28 Νοεμβρίου.
 
"Οι Ουκρανοί Ναζί πρέπει να είναι απελπισμένοι. Έχουν ήδη αρχίσει να κλέβουν φυσικό αέριο που προορίζεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ελπίζω η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταλάβει πόσο βαθιά είναι βυθισμένη σε αυτό το τέλμα", συνόψισε ο Φρεντ Μέρφι Β'.
 
«Οι προμήθειες θα έπρεπε να είχαν σταματήσει μετά την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream από τον Μπάιντεν », έγραψε ο Λεπαντζεύς.
 
"Οι περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι η Ουκρανία είχε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση από την αρχή. Οι ποσότητες φυσικού αερίου που λείπουν πιθανότατα έχουν ήδη πωληθεί από Ουκρανούς ολιγάρχες", δήλωσε η Μαρία Φον Τερέζα.
 
«Η Ουκρανία έκλεβε πάντα αέριο», υποστήριξε η Μακεδονία στον προηγούμενο σχολιαστή.
 
«Γιατί η Ρωσία να προμηθεύει καθόλου φυσικό αέριο σε μια ήπειρο, όπου πολλές χώρες στέλνουν όπλα σε ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν εναντίον των Ρώσων;» αναρωτήθηκε ο 1jasonfarley.
Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 08:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.