ενημέρωση 3:34, 31 January, 2023

Οι προβληματισμοί για τις κόκκινες γραμμές για τη Δύση είναι πλέον παρελθόν — το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

Ο Polyansky είπε νωρίτερα στον αμερικανό δημοσιογράφο Kim Iversen ότι το ΝΑΤΟ και άλλες δυτικές χώρες έχουν εμπλακεί εκ των πραγμάτων στη σύγκρουση στην Ουκρανία

ΜΟΣΧΑ, 25 Ιανουαρίου. /TASS/. Οι προβληματισμοί για το εάν η Δύση έχει περάσει τις κόκκινες γραμμές ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει ανοιχτά τα σχέδιά τους να νικήσουν τη Ρωσία στρατηγικά, δήλωσε στο TASS το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρώτου Αναπληρωτή Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Ντμίτρι Πολυάνσκι ότι «δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί όλες οι κόκκινες γραμμές» από τη Δύση, το υπουργείο είπε: «Διεξάγεται υβριδικός πόλεμος εναντίον της χώρας μας».

"Οι προβληματισμοί για τις κόκκινες γραμμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει κατηγορηματικά την πρόθεσή τους να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία", συνέχισε το υπουργείο. «Είναι αδύνατο να μην προσέξουμε αυτή την πραγματικότητα».

Ο Polyansky είπε νωρίτερα στον Αμερικανό δημοσιογράφο Kim Iversen ότι το ΝΑΤΟ και άλλες δυτικές χώρες έχουν εμπλακεί εκ των πραγμάτων στη σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί όλες οι κόκκινες γραμμές.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 05:50

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.