ενημέρωση 3:34, 31 January, 2023

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαφανίζουν το ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό κατά την απόπειρα να διασχίσουν τον Δνείπερο στην περιοχή Χερσώνα

Ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να βομβαρδίζει πόλεις στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου, ειδικότερα, Alyoshki, Golaya Pristan, Kakhovka και Novaya Kakhovka, με τοποθεσίες μη στρατιωτικών υποδομών και πολίτες να δέχονται πυρά

GENICHESK, 24 Ιανουαρίου. /TASS/. Οι ρωσικές δυνάμεις απέτρεψαν μια προσπάθεια ουκρανικού στρατού να διασχίσει τον ποταμό Δνείπερο στην περιοχή Χερσώνα, εξαλείφοντας το συσσωρευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό του εχθρού», ανέφερε την Τρίτη εκπρόσωπος των περιφερειακών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

"Ξεκινώντας από το πρωί, [ο ουκρανικός στρατός] προσπάθησε να τον διασχίσει [τον Δνείπερο] στην περιοχή Korsunka και Dnepryany. Η προσπάθεια απέτυχε. Συσσώρευση IFV [μαχητικά οχήματα πεζικού] και ανθρώπινο δυναμικό εντοπίστηκε στην απέναντι όχθη. χτύπησε εναντίον αυτών των συστάδων. Ως αποτέλεσμα, έξι IFV, τρία σκάφη και έως και 100 [μαχητές] ανθρώπινου δυναμικού εξοντώθηκαν», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να βομβαρδίζει πόλεις στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου, ειδικότερα, Alyoshki, Golaya Pristan, Kakhovka και Novaya Kakhovka, με τοποθεσίες μη στρατιωτικών υποδομών και πολίτες να δέχονται πυρά.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 06:14

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.