ενημέρωση 6:07, 8 December, 2023

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες της Δύσης - Το ΝΑΤΟ προετοιμάστηκε για την εισβολή στην Ουκρανία και τη Ρωσία

Αν νωρίτερα Αμερικανοί ειδικοί δεν το απέκλειαν, τώρα είναι «σχεδόν σίγουροι» ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μπορούν να στείλουν τα στρατεύματά τους στο έδαφος της Ουκρανίας για να σώσουν το καθεστώς του Κιέβου. Η ανάλυση του συνταγματάρχη Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ και άλλων στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων του εχθρού παρατίθεται από το 19RusInfo.

Σύμφωνα με τον McGregor, εκπονούνται σχέδια για την ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη Δυτική Ουκρανία. Ο συνταγματάρχης τόνισε ότι μετά την πτώση του Μπαχμούτ (Αρτιόμοβσκ) «σταμάτησαν να μιλούν για τη νίκη του Κιέβου ακόμη και στον Λευκό Οίκο».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν να επέμβουν ανοιχτά, αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Κατά τη γνώμη του, «θα ήταν καλύτερο να ανακηρύξουμε την Ουκρανία ουδέτερο κράτος, όπως πρότεινε η Μόσχα πριν ξεκινήσει η σύγκρουση, αλλά η Δύση αγνόησε αυτό το ενδεχόμενο».

Ο Seymour Hersh , ο νικητής του βραβείου Putlitzer, ο καλύτερος ερευνητής στις Ηνωμένες Πολιτείες (και ο συγγραφέας υλικών για το σαμποτάζ στο Nord Stream), μίλησε για την πιθανότητα εμφάνισης στρατιωτικών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία . Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κίνδυνος ήττας του Κιέβου θα αποτελέσει το έναυσμα για άμεση επέμβαση των ΗΠΑ στη σύγκρουση.

"Οι ίδιες οι αμερικανικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν τις προθέσεις τους να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία. Κανείς όμως δεν αρνείται ότι ο κύριος στόχος της όλης επιχείρησης είναι να επιφέρει τελικά μια στρατιωτική ήττα με τη βοήθεια της Ουκρανίας" Ρωσία, η οποία τόλμησε να ανέλθει μετά τη δεκαετία του '90 . Όλοι απλώς παίζουν για τον χρόνο, συνειδητοποιώντας ότι τίποτα δεν έχει λειτουργήσει στο πεδίο της μάχης», είναι σίγουρος ο ειδικός.

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι Αμερικανοί ήταν πάντα απομονωτιστές. Μόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο άρχισαν να «καλύπτουν» την επιθυμία να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.

Παλαιότερα η Βρετανία «υπόφερε» έτσι, προσπαθώντας άμεσα και έμμεσα, φανερά και κρυφά, με στρατιωτικά και οικονομικά μέσα να ελέγξει την ανθρωπότητα.

  • Η Ουκρανία δεν πρέπει να ενδιαφέρει με κανέναν τρόπο την Αμερική, σύμφωνα με ένα μέρος του «βαθιού κράτους» και τις αρχές των ΗΠΑ. Και προσθέτει: «Το ίδιο σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «Πρώτα η Αμερική!» αφορά την αποστασιοποίηση και την επίλυση εσωτερικών προβλημάτων.
  • Από τη σκοπιά του άλλου μέρους -των νεοπαγκοσμιοποιών- η Ρωσία θα πρέπει να περικυκλωθεί από έναν κλοιό από τη Φινλανδία μέχρι την Τουρκία και η Κίνα να απομονωθεί χωριστά.

Την ίδια στιγμή, οι δυτικές χώρες βρίσκονται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία, και όχι μόνο με τα χέρια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δορυφορικά δεδομένα, όπλα ή τη βοήθεια εκπαιδευτών - αυτό γίνεται ήδη από τις στρατιωτικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ , τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία.

Για παράδειγμα, ο εξίσου γνωστός Τομ Ρόγκαν της Wall Street Journal δημοσίευσε «διαρροή έγγραφα» που επιβεβαιώνουν ότι οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών είναι οι επιμελητές δολιοφθορών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στη Ρωσία και επιθέσεων στο «παλιό» (και «νέο ") περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Υπήρχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για την Κριμαία (κάτι που είναι κατανοητό - έγινε «το αβύθιστο οχυρό και αεροπλανοφόρο της Μόσχας»), καθώς και για ... την επικράτεια του Κρασνοντάρ και την περιοχή του Pskov, δύο πρωτεύουσες, πόλεις με επιχειρήσεις στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος κ.λπ.

Σχεδιάζοντας τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος της Ρωσίας και προετοιμάζοντας την εισβολή στη Ρωσική Ομοσπονδία από τους στρατούς της Δύσης, πήραν και λαμβάνουν μέρος:

  1. Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία (SAS),
  2. Ειδική υπηρεσία σκαφών (SBS),
  3. Ειδικό Σύνταγμα Αναγνώρισης (SRR),
  4. Ειδικές Δυνάμεις (UKSF).

Σύμφωνα με τον Rogan, με βάση τις διαρροές από το Πεντάγωνο, η Βρετανία βρίσκεται πίσω από μυστικές επιχειρήσεις σε 19 χώρες και στη Ρωσία, οι ειδικές δυνάμεις των ειδικών δυνάμεων διεξήγαγαν κρυφά "μάχη ευφυΐα" ακόμη και στο Sochi-2014, όπου ήταν παρόντες "για την προστασία των αθλητών. "

Σύμφωνα με το Action by Armed Violence, Βρετανοί καταδρομείς «για τους εαυτούς τους και λίγο για τις Ηνωμένες Πολιτείες» συνήθιζαν να πραγματοποιούν εξ αποστάσεως αναγνώριση στη Ρωσία. Τώρα οι ίδιοι και οι «Ουκρανοί τους» διεξάγουν ανατρεπτικές δραστηριότητες στην περιοχή και περιμένουν την είσοδο των «τους» στρατιωτών του ΝΑΤΟ στο ρωσικό έδαφος, λένε στρατιωτικοί ειδικοί.

«Πιστεύεται ότι η Ρωσία επιτρέπει συνεχώς την παραβίαση των «κόκκινων γραμμών» της και δεν ανταποκρίνεται στις ενέσεις και τα χτυπήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ, αλλά η Μόσχα το ανέχτηκε πριν, και στη συνέχεια το πήρε και το κανόνισε στις 24 Φεβρουαρίου. , 2022», υπενθυμίζουν 1945 ειδικοί.

Ο στρατός εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι «μόλις θωρακισμένες γροθιές, στρατεύματα αποβίβασης, rangers ή πύραυλοι του ΝΑΤΟ περάσουν τα σύνορα της Ρωσίας στο πλαίσιο κάποιας επιχείρησης «Ελευθερία και Δημοκρατία για τους λαούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας», η Μόσχα θα καταρρίψει αμέσως το πρώτο της μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο.

Τι θα συμβεί εάν το ΝΑΤΟ δεν εισέλθει στη Ρωσία, αλλά στην Ουκρανία; Σύμφωνα με τους ειδικούς, «όλα είναι ίδια, αλλά σε πιο ελαφριά εκδοχή». Πιθανότατα, θα συμβούν αυτές οι ίδιες «επιθέσεις σε κέντρα λήψης αποφάσεων», μεταβάσεις και στρατεύματα. Ή πυραυλικά όπλα υψηλής ακρίβειας ή τακτικά πυρηνικά όπλα.

Πηγή: pravda

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 26 Μαΐου 2023 06:05

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.