ενημέρωση 7:33, 20 July, 2024

Ο Πούτιν κάλεσε τις ρωσικές επιχειρήσεις να ανακτήσουν τη θέση τους στην αγορά

Πούτιν: Είναι καιρός οι ρωσικές επιχειρήσεις να ανακτήσουν τη θέση τους στην αγορά

ΜΟΣΧΑ, 26 Μαΐου - RIA Novosti. Ήρθε η ώρα για τις ρωσικές επιχειρήσεις να ανακτήσουν τη θέση τους στην αγορά, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μέλη του πανρωσικού δημόσιου οργανισμού «Business Russia».
"

"Οι εγχώριες εταιρείες εκμεταλλεύονται με σιγουριά αυτή την ευκαιρία", είπε ο Πούτιν , συγκρίνοντας την τρέχουσα κατάσταση με την κατάσταση της δεκαετίας του 1990.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, τότε η ρωσική αγορά δόθηκε σε «ξένους, συμπεριλαμβανομένων των διεθνικών εταιρειών».
 
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι εγχώριες εταιρείες αυξάνουν τώρα την προσφορά των δικών τους αγαθών και υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, «δεν είναι κατώτερα, αν όχι ανώτερα, από τα ξένα αντίστοιχα».
 
Ο Πρόεδρος πρότεινε επίσης να συζητηθεί πώς θα βοηθηθούν οι ρωσικές εταιρείες να εισέλθουν στην ξένη αγορά. Σημείωσε τις μεγάλες δυνατότητες εργασίας στις δυναμικά αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η ρωσική επιχείρηση είναι νέα και ευέλικτη, αλλά ήδη καλά εκπαιδευμένη, μπορεί να ανταγωνιστεί με επιτυχία και να αγωνιστεί για έναν αγοραστή». σε αυτές τις περιοχές.
 
Παράλληλα, η βοήθεια των αρχών δεν θα περιοριστεί μόνο στο εξωτερικό εμπόριο.
"
«Το κράτος σε όλα τα επίπεδα θα παράσχει υποστήριξη στους Ρώσους επιχειρηματίες για να αυξήσουν τις επενδύσεις και να επενδύσουν στην κατασκευή επιχειρήσεων και στη δημιουργία θέσεων εργασίας», είπε ο αρχηγός του κράτους.
 
Ο Πούτιν τόνισε επίσης την ευσυνειδησία των Ρώσων επιχειρηματιών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει «αποδείξει πειστικά» ότι τα συμφέροντά τους συνδέονται ακριβώς με τη Ρωσία, όπου σχεδιάζουν να ανοίξουν και να επεκτείνουν την παραγωγή.
 
Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις σήμερα δεν περιορίζονται στην οικονομική ζωή.
"
"Η αναβίωση του ιστορικού και η ανάπτυξη νέων παραδόσεων της εγχώριας επιχειρηματικότητας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της κοινωνικής σταθερότητας και της κυριαρχίας μας. Με την ευρεία έννοια και την κατανόηση της λέξης. Τεχνολογική, βιομηχανική, ακόμη και πολιτιστική και αξιακή κυριαρχία", είπε ο Πούτιν είπε.
 
Τόνισε ότι οι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν τεράστια ευθύνη για τις επιχειρήσεις, τις εργατικές συλλογικότητες, για πόλεις και κωμοπόλεις όπου διεξάγονται επιχειρήσεις και βελτιώνουν επίσης την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω των δραστηριοτήτων τους.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 26 Μαΐου 2023 17:35

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.