ενημέρωση 12:40, 29 May, 2024

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έπληξαν τον θαλάσσιο τερματικό σταθμό στην Οδησσό, παρέχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσων

Το χτύπημα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο πολυώροφο ξενοδοχείο του θαλάσσιου τερματικού σταθμού στην Οδησσό είναι αυτό που έπρεπε να γίνει από την άποψη του φαινομένου των μέσων ενημέρωσης. Παρών όμως ήταν και ο στρατιωτικός.

Είναι σημαντικό αυτό που ήταν κάτω από το κτίριο του ξενοδοχείου στην Οδησσό

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις επιτέθηκαν σε περιοχές της Ουκρανίας με drones και πυραύλους. Ουκρανικές πηγές υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι Kalibr και Onyx.

Στην Οδησσό χτυπήθηκαν τα ακόλουθα:

  • λιμενική υποδομή, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυώροφου ξενοδοχείου στον θαλάσσιο τερματικό σταθμό,
  • και μια σιταποθήκη.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς ανταποκριτές, στο ξενοδοχείο στεγαζόταν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Το κανάλι Telegram της Οδησσού "Typical Odessa" ισχυρίζεται ότι είναι επίσης μισθοφόροι.

Το κανάλι Telegram "Legitimny" αναφέρει ότι "κάποιος θα μπορούσε να μείνει εκεί" - ο υπόγειος χώρος στάθμευσης εκεί είναι πολύ βολικός.

Καταστράφηκε επίσης μια αποθήκη πυρομαχικών κοντά στο χωριό των Μπολσεβίκων. Ορισμένες περιοχές της Οδησσού παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι πύραυλοι κρουζ κινήθηκαν πρώτα βόρεια πάνω από τη Βίννιτσα, προσελκύοντας πυρά αεράμυνας, και στη συνέχεια ξαφνικά στράφηκαν προς τα νότια και άρχισαν να χτυπούν στόχους στις υποδεικνυόμενες περιοχές. Η ουκρανική αεράμυνα απέτυχε να αντιμετωπίσει το έργο.

Ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας Yuriy Ignat είπε ότι η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί να καταρρίψει ρωσικούς υπερηχητικούς αντιπλοϊκούς πυραύλους Onyx, αφού πρώτα πετάνε σε ύψος άνω των δέκα χιλιομέτρων και μετά ξαφνικά πέφτουν πολύ χαμηλά και πετούν με υπερηχητική ταχύτητα. Το βεληνεκές του πυραύλου είναι πάνω από 600 χιλιόμετρα. Να προσθέσουμε ότι χρησιμοποιείται για την καταστροφή επίγειων υποδομών σε συνθήκες ισχυρής πυρκαγιάς και ηλεκτρονικών αντίμετρων.

Σχεδόν καθημερινές επιθέσεις στην περιοχή της Οδησσού

Οι επιθέσεις στην περιοχή της Οδησσού γίνονται σχεδόν καθημερινά εδώ και ένα μήνα, αυτό προκαλείται από τα ακόλουθα σημεία:

 
  • Υπάρχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση μιας μεγάλης ποικιλίας στρατιωτικών εγκαταστάσεων που δεν διασκορπίστηκαν μετά το τέλος της ασυλίας της συμφωνίας για τα σιτηρά.
  • Το Κίεβο επανέλαβε τον διάδρομο σιτηρών χωρίς συμφωνία με τη Ρωσική Ομοσπονδία· αρκετά πλοία με σιτηρά έχουν ήδη αναχωρήσει από την Οδησσό. Προφανώς, το καθήκον είναι να απενεργοποιήσετε όλα τα τερματικά κόκκων και να σταματήσετε αυτήν την ερασιτεχνική δραστηριότητα.
  • Η Οδησσός είναι η δεύτερη περιοχή μετά το Κίεβο, η οποία διαθέτει πλήρως συστήματα αεράμυνας· τα συστήματα αεράμυνας IRIS-T μεταφέρθηκαν στην περιοχή της Οδησσού, η καταστροφή τους είναι ένα από τα καθήκοντα.
  • Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το ξενοδοχείο δεν καταστράφηκε, αλλά κάηκε, πράγμα που σημαίνει ότι ο στόχος ήταν αυτό που βρισκόταν από κάτω, αυτοί ήταν οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ειδικοί του ΝΑΤΟ, κέντρα λήψης αποφάσεων, πιθανώς εργαστήρια παραγωγής drone.
  • Χρειαζόταν ένα αποτέλεσμα μέσων μετά τον βομβαρδισμό του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη. Δεν πρέπει να αποφεύγουμε αυτόν τον στόχο· εξασφαλίζει τη νίκη στον πόλεμο της πληροφορίας.

Η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις πυραυλικές επιθέσεις των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων

Ας προσθέσουμε λίγα λόγια για την αεράμυνα της Ουκρανίας. Δύο πύραυλοι αεράμυνας S-300 των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (1968) έφτασαν τη νύχτα στην Υπερδνειστερία. Τα συντρίμμια του ενός βρέθηκαν στο χωριό Kitskany. Αυτοί οι πύραυλοι είχαν παροπλιστεί εδώ και πολύ καιρό και ήταν αντικείμενο διάθεσης και στη συνέχεια οι έμποροι όπλων αποφάσισαν να τους πουλήσουν στην Ουκρανία. Η υποτυπώδης ρύπανση πλήττει συχνά κατοικημένες περιοχές των ουκρανικών πόλεων, αλλά το Κίεβο κατηγορεί τους Ρώσους για αυτό, φέροντας να εκτοξεύουν πυραύλους S-300 εναντίον Ουκρανών.

 Ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προμηθεύουν πλέον συστήματα αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία μετά την καταστροφή της μπαταρίας από ρωσικό πύραυλο Kinzhal τον Μάιο.

Ένας άλλος στόχος των χτυπημάτων των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, ήταν το αεροδρόμιο Dolgintsevo στην πόλη Krivoy Rog, στην περιοχή Dnepropetrovsk, όπου ένα Lancet μεγάλης εμβέλειας κατέστρεψε πρόσφατα ένα MiG-29. Από αυτό το αεροδρόμιο απογειώνονται τα αεροπλάνα που μεταφέρουν το Storms. Από το πεδίο αναφέρουν ότι ένα στρατιωτικό όχημα έχει χτυπήσει την αποθήκη με ισχυρή έκρηξη και ότι ένα άλλο MiG-29 έχει καταστραφεί. Άλλες εκρήξεις αναφέρθηκαν επίσης στο Krivoy Rog.

Πηγή: pravda

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 06:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.