ενημέρωση 3:34, 31 January, 2023

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση είναι μακρά διαδικασία, αλλά κάποια αποτελέσματα είναι ήδη ορατά — Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε ότι ακόμη και ο Μέγας Πέτρος στην εποχή του πολέμησε για πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα

ΜΟΣΧΑ, 7 Δεκεμβρίου. /TASS/. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά έχει ήδη αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου για την Ανάπτυξη της Κοινωνίας των Πολιτών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRC) την Τετάρτη.

"Όσον αφορά τα αποτελέσματα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, μερικά από αυτά μπορεί να εκδηλωθούν μόνο μετά από πολύ καιρό. Έχουν εμφανιστεί νέα εδάφη. Αυτό είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη Ρωσία. Αυτά είναι σοβαρά ερωτήματα. Πάρτε τη Θάλασσα του Αζόφ, που έχει γίνει Η εσωτερική θάλασσα της Ρωσίας. Αυτό είναι πολύ σοβαρό», είπε.

Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι ακόμη και ο Μέγας Πέτρος στην εποχή του πολέμησε για πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι οι άνθρωποι που ζουν σε όλες αυτές τις περιοχές, είπε.

"Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος έδειξαν ότι οι άνθρωποι θέλουν να είναι στη Ρωσία και θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος αυτού του κόσμου, μέρος αυτού του χώρου και της κοινής μας κουλτούρας, παραδόσεων και γλώσσας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι μαζί μας Υπάρχουν εκατομμύρια τέτοιοι άνθρωποι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε ο Πούτιν.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 05:47

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.