ενημέρωση 4:47, 3 June, 2023

Πούτιν - η ισχυρή δύναμη της αγάπης για την Πατρίδα

Ο αρχηγός του κράτους είπε ότι στη Ρωσία αποτίουν φόρο τιμής στην αντοχή όλων των μαχητών - συμμετεχόντων στο NWO, όλοι αγωνίζονται για την πατρίδα τους.

Κατά την απονομή των κρατικών βραβείων στο Κρεμλίνο για εξαιρετικά επιτεύγματα στον πολιτισμό, την κοσμοναυτική και την εκπαίδευση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για την ισχυρή δύναμη της αγάπης για την Πατρίδα.

«Αποδεικνύεις με το παράδειγμα της ζωής σου τι ισχυρή κινητήρια δύναμη έχει η αγάπη για την Πατρίδα», είπε ο αρχηγός του κράτους.

Ο Ρώσος Πρόεδρος βράβευσε τους συμμετέχοντες της ειδικής επιχείρησης, μητέρες πολύτεκνων οικογενειών και πολιτικούς. Τόνισε ότι χάρη σε όσους συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα, δημιουργείται η ιστορία των επιτευγμάτων της χώρας, ενισχύονται τα θεμέλια για περαιτέρω κίνηση προς τα εμπρός, πολλαπλασιάζοντας τις καλύτερες παραδόσεις της Ρωσίας.

Μεταξύ των βραβευθέντων είναι ο Ήρωας της Ρωσίας, εθελοντής, συμμετέχων στην ειδική επιχείρηση Alexander Kolesov, ο δοκιμαστικός κοσμοναύτης Pyotr Dubrov.Νωρίτερα , ο Πούτιν συνεχάρη τον Ρώσο στρατό για την απελευθέρωση του Αρτεμόφσκ. Τα συγχαρητήρια του αρχηγού του κράτους δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Κρεμλίνου. Όλοι όσοι διακρίθηκαν σε αυτές τις μάχες θα βραβευτούν. ■

Πηγή: zvezda

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 25 Μαΐου 2023 16:28

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.