ενημέρωση 7:32, 23 September, 2023

Ο Αντώναρος στηρίζει δημόσια Κασσελάκη – Αναλυτικά η δήλωσή του

«Σήμερα εκείνο που μετράει για μένα -- αλλά φρονώ και για τους περισσότερους από εμάς -- είναι να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση».

Τη δημόσια στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έδειξε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικού δικτύου, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ήμουν διαχρονικά και εξακολουθώ να είμαι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ τοποθετημένος στον μεσαίο χώρο. Στον χώρο της μετριοπάθειας, της κοινωνικής ευαισθησίας, της απαρέγκλιτης αφοσίωσης στη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο, της αταλάντευτης υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα την περασμένη Κυριακή να εγγραφώ τελικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον οποίο είχα την τιμή, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, να είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και να δώσω τη ψήφο μου στο Νίκο Παππα.

Σήμερα εκείνο που μετράει για μένα — αλλά φρονώ και για τους περισσότερους από εμάς — είναι να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Με αυτές τις σκεψεις και αυτούς τους στόχους καλώ όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν στις δυό πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 16:39

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.