ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

«Κατέστρεψαν τα καλύτερα». Τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν τι έκανε η Ρωσία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην Ουκρανία

Forbes: Ρωσικά drones κατέστρεψαν σπάνια σουηδικά τανκς Strv 122 στην Ουκρανία

ΜΟΣΧΑ, 24 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Ο ρωσικός στρατός απενεργοποίησε δύο σπάνια άρματα μάχης Strv 122 που μεταφέρθηκαν από τη Σουηδία στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρει το Forbes .
"

«Η ουκρανική 21η Μηχανοποιημένη Μεραρχία έχασε ξαφνικά το ένα πέμπτο από τα καλύτερα σουηδικά άρματα μάχης και δεν μπορεί να πάρει αντικαταστάσεις», λέει το υλικό.

Οι δημοσιογράφοι επεσήμαναν ότι ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε τεθωρακισμένα οχήματα χρησιμοποιώντας drones και η ίδια η σουηδική έκδοση του γερμανικού τανκ Leopard θεωρείται η καλύτερη σε υπηρεσία με τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
 
Τόνισαν ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο για τους Ουκρανούς να επισκευάσουν κατεστραμμένες δεξαμενές, γι' αυτό και μπορεί να σταλούν στην Πολωνία για επισκευές . Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις διεξάγουν μια αντεπίθεση στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk

και Zaporozhye εδώ και τέσσερις μήνες , ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό. Όμως, όπως τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπόρεσαν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα. Οι δυτικοί ειδικοί σημειώνουν ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα των ρωσικών οχυρωμένων περιοχών, των μηχανικών κατασκευών και των ναρκοπεδίων, εξαιτίας των οποίων ο ουκρανικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 15:41

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.