ενημέρωση 2:32, 23 March, 2023

Γυάλινο iPhone ετοιμάζει η Apple

Μια εντυπωσιακή σε σχεδιασμό και τεχνολογία συσκευή σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ο αμερικανικός κολοσσός, θέλοντας να ταράξει ξανά τα νερά στον τομέα της καινοτομίας στη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων

Η Apple δέχεται επικρίσεις ότι τα τελευταία χρόνια έχει επαναπαυθεί στην επιτυχία της και έχει σταματήσει να καινοτομεί, παρουσιάζοντας συσκευές που είναι απλώς λίγο πιο αναβαθμισμένες σε τεχνικές δυνατότητες σε σχέση με ό,τι έχει ρίξει στην αγορά τα προηγούμενα χρόνια. Θέλοντας να επιστρέψει στην δημιουργία εντυπωσιακών και μοναδικού σχεδιασμού και υλικών προϊόντων, η Apple κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα iPhone αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από γυαλί.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνες και στις δύο πλευρές του, καθώς και κουμπιά αφής στις στρογγυλεμένες άκρες του. Πιθανώς να τοποθετηθούν και έξτρα οθόνες στις πλευρές της συσκευής. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της γυάλινης συσκευής, ο κάτοχος θα έχει στην ουσία μια οθόνη 360 μοιρών χωρίς να χρειάζεται η συσκευή να αλλάζει σχήμα ή μέγεθος.

Φυσικά, αν το επιθυμεί ο κάτοχος της συσκευής μπορεί η κάθε οθόνη να προβάλλει διαφορετικό περιεχόμενο. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Mac Rumors, η Apple σκέφτεται να δημιουργήσει γυάλινες εκδοχές τόσο των έξυπνων ρολογιών της όσο και των «πύργων» (των κουτιών λειτουργίας) των υπολογιστών Mac Pro. 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:42

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.