Ψωμάκια με ελιές Ο χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!).… 29 Νοεμβρίου, 2014 0
σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε πικάντικο γιαούρτι Τα ένδοξα σουβλάκια κοτόπουλου μεσουρανούσαν στο μαγειρικό στερέωμα του υψηλού catering επί χρόνια. Λιλιπούτεια, μια τσιγκουνιά πιο μεγάλα… 24 Νοεμβρίου, 2014 0
σελινόπρασο ή πρασοσέλινο; «Σεληνιασμό» θα πάθουμε γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Σελινόριζα, αγριόπρασα και σέλινο. Αυτά είναι τα τρία… 24 Νοεμβρίου, 2014 0
Sushi, masterpiece Στο ντοκιμαντέρ του 89χρονου σήμερα Γιαπωνέζου sushi master Jiro Ono “Jiro Dreams of Sushi”, 2011, ο ίδιος και ο… 23 Νοεμβρίου, 2014 0
Ψήνω μηλόπιτα και ονειρεύομαι Στα δύσκολα σε θέλω... Τι γεύση βάζεις όταν τίποτα δεν μοιάζει με όσα ήξερες μέχρι τώρα; Γυρνάς προς… 17 Νοεμβρίου, 2014 0
Τα πιλάφια: Του Τοπκαπί Το παρακάναμε με τα ριζότι και τα μπασμάτι. Τα κοσκινάκια πάλιωσαν και καιρός να ψάξουμε καλύτερα στους πρώτους… 17 Νοεμβρίου, 2014 0
καραμελωμένα μήλα σε κρασί με κουμκουάτ Βουτιά στα ζουμερά επιδόρπια με μεθυσμένα φρούτα που μυρίζουν καραμέλα και βούτυρο. Κουμκουάτ και καραμελωμένα μήλα σε κρασί… 16 Νοεμβρίου, 2014 0
Κασερόπιτα, η εύκολη Ποιος να μου το 'λεγε πως μέσα στην τούρλα του Σαββάτου, δηλαδή της Κυριακής, θα εμφανιζόταν παρέα -… 16 Νοεμβρίου, 2014 0
καλαμαράκια με αγουρόλαδο και αλάτσι Το λόγια είναι λίγα για τη συνταγή της εβδομάδας, όπως και τα υλικά της, επειδή απλώς μιλάνε από… 15 Νοεμβρίου, 2014 0