μύδια με πάπρικα και μυρωδικά Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο… 23 Φεβρουαρίου, 2015 0
χταπόδι μεθυσμένο με φασκόμηλο Φορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα… 23 Φεβρουαρίου, 2015 0
αβγοτάραχο: το (πρώην) χαβιάρι του φτωχού Ακριβώς, το “χαβιάρι του φτωχού’. Σ” αυτό το concept τυλιγόταν το αβγοτάραχο ή αυγοτάραχο μέχρι μερικά χρόνια πριν… 22 Φεβρουαρίου, 2015 0
γαρίδες σαγανάκι πικάντικες – άσκηση γευστικής ισορροπίας Οι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες… 22 Φεβρουαρίου, 2015 0
Ξέρεις από καλό χταπόδι; Το βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Κηφισιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα… 22 Φεβρουαρίου, 2015 0
Λαγάνες ακόμη και για αρχάριους Η θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως… 22 Φεβρουαρίου, 2015 0
Ξημέρωμα Κ.Δευτέρας: στη Ν. Ερυθραία ή στη Βαρβάκειο Το ξέρουν όλοι - δεν είναι δα και νέο: την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, πριν την Καθαρή Δευτέρα… 21 Φεβρουαρίου, 2015 0
Ταραμοσαλάτα, love for ever Η σωστή, κλασική, αξεπέραστη συνταγή Η Καθαρή Δευτέρα πλησιάζει και εμείς σας προτείνουμε μια απλή και εύκολη συνταγή… 21 Φεβρουαρίου, 2015 0
Κιακιέρε, οι αποκριάτικες τηγανίτες Αν κάτι μου έχει λείψει μεγαλώνοντας, είναι αυτή η ικανότητα των μικρών παιδιών να νιώθουν βαθιά μέσα τους… 21 Φεβρουαρίου, 2015 0