Αγκινάρες τον χειμώνα Aπό καιρό τώρα είχα την ιδέα -και δεν την έχω ολότελα εγκαταλείψει- να στήσω ένα φαγάδικο όπου θα… 1 Δεκεμβρίου, 2014 0
Φράγκικος χαλβάς παιδικού γούστου Πάει αρκετός καιρός που δεν έχω επισκεφθεί τη Γαλλία. Παλιότερα, δευτερεύουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις με καλούσαν συχνά - πυκνά… 30 Νοεμβρίου, 2014 0
σολομός σε σφολιάτα (Wellington) με σπαράγγια Ημεταφορά σε ψάρι του κλασικού φιλέτου ουέλιγκτον ή γουέλινγκτον (ένας επιμελητής μέλλει να το σώσει υπεύθυνα το περιττό… 30 Νοεμβρίου, 2014 0
Λάβα μου σοκολατένια Ο καυγάς ξεκίνησε το 1987. «Εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα φοβερό γλυκό» είπε ο σούπερ σταρ Jean-Georges Vongerichten, Γάλλος… 29 Νοεμβρίου, 2014 0
Ψωμάκια με ελιές Ο χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!).… 29 Νοεμβρίου, 2014 0
σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε πικάντικο γιαούρτι Τα ένδοξα σουβλάκια κοτόπουλου μεσουρανούσαν στο μαγειρικό στερέωμα του υψηλού catering επί χρόνια. Λιλιπούτεια, μια τσιγκουνιά πιο μεγάλα… 24 Νοεμβρίου, 2014 0
σελινόπρασο ή πρασοσέλινο; «Σεληνιασμό» θα πάθουμε γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Σελινόριζα, αγριόπρασα και σέλινο. Αυτά είναι τα τρία… 24 Νοεμβρίου, 2014 0
Sushi, masterpiece Στο ντοκιμαντέρ του 89χρονου σήμερα Γιαπωνέζου sushi master Jiro Ono “Jiro Dreams of Sushi”, 2011, ο ίδιος και ο… 23 Νοεμβρίου, 2014 0
Ψήνω μηλόπιτα και ονειρεύομαι Στα δύσκολα σε θέλω... Τι γεύση βάζεις όταν τίποτα δεν μοιάζει με όσα ήξερες μέχρι τώρα; Γυρνάς προς… 17 Νοεμβρίου, 2014 0