Μουσακάς με αγκινάρες Ελπίζω να μη θεωρηθεί πολύ αλαζονική η υπόμνηση πως με το σημερινό σημείωμα ολοκληρώνω την τριλογία που αφιέρωσα… 6 Νοεμβρίου, 2014 0
Μαθήματα κοπής από τον Jamie Oliver! Ο Jamie Oliver μας μαθαίνει την ορθή και ασφαλή χρήση των μαχαιριών στην κουζίνα! 5 Νοεμβρίου, 2014 0
παστίγια αυθεντική: η μαροκινή ευγενής Αν τα μπαχαρικά, τα χρώματα, τα χαλιά και τα αρώματα στα πολύβουα σουκ του Μαγκρέμπ ανακατεύονταν με τα… 5 Νοεμβρίου, 2014 0
Η τελευταία αμαρτία: το πιο χορταστικό μπισκότο Μία ανάσα από την αρχή της Εβδομάδας, λίγο πριν το καθημερινό μας τραπέζι γίνει αυστηρά εορταστικό, ας επιτρέψουμε… 4 Νοεμβρίου, 2014 0
Μακαρονάδα που αναστατώνει Όταν πήγα πριν από κανέναν μήνα στον κινηματογράφο και είδα την ταινία Chef, υπέροχη ταινία πραγματικά, που, όπως… 4 Νοεμβρίου, 2014 0
κρεμμυδόσουπα του μπιστρό «Ψηλά στης Ρωσίας τα χιόνια που πάντα φυσάει ο βοριάς» τραγουδούσαμε έφηβοι πλην όμως καλές σχέσεις με την… 3 Νοεμβρίου, 2014 0
Του σπιτιού μου η πραλίνα σοκολάτα «Better than nutella» υποσχόταν το bonappetit.com για αυτή την πραλίνα σοκολάτας και βρήκα τον τίτλο τόσο προκλητικό, σχεδόν υβριστικό, που… 3 Νοεμβρίου, 2014 0
lemon curd, απόλαυση Οι Άγγλοι, που από παλιά θεωρούσαν τα λεμόνια εξαιρετικά πολύτιμους καρπούς - εισαγόμενους, μια και λεμονιές δεν ευδοκιμούν… 2 Νοεμβρίου, 2014 0
Κις λορέν: τάρτα χωρίς σύνορα Αν, για τους λάτρεις του φαγητού, η πλέον αγχολυτική ασχολία είναι η αναζήτηση νέων λαχταριστών συνταγών και η… 2 Νοεμβρίου, 2014 0