ενημέρωση 4:23, 1 December, 2021

Η εντός έδρας πανωλεθρία του Γ. Θωμάκου

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Το εντός έδρας παιχνίδι στο Δήμο σε βαριά ήττα για τον Δήμαρχο και το δήθεν φιλο-Κηφισιώτικο του προφίλ

Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά πως ομάδες που κατεβαίνουν άνετες και χαλαρές στα εντός έδρας παιχνίδια, θεωρώντας πως όταν παίζουν στο γήπεδό τους ο αντίπαλος απλώς θα μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του, το πληρώνουν κάποιες φορές πολύ ακριβά και γίνονται ρεζίλι στα μάτια των θεατών.

Προφανώς με αυτή την άνεση του εντός έδρας ευχάριστου περιπάτου κατέβηκε χθες και ο Δήμαρχος Κηφισιάς στο γήπεδο του Δήμου και έφυγε τελικά με ένα τσουβάλι γκολ στην πλάτη. Απροπόνητος και αδιάβαστος πήγε ο Γ. Θωμάκος στο Δήμο Κηφισιάς θεωρώντας πως η εντός έδρας παρουσία του, το τσιφλίκι του θα ήταν ένας μονόλογος και τελικά την πάτησε. Και μάλιστα την πάτησε άσχημα, εκθέτοντας τόσο τον εαυτό του όσο και την «ευλογημένη Διοίκηση» που εκπροσωπούσε.

Αρχικά ο Δήμαρχος πήγε απροπόνητος, αλαζόναςκαι αδιάβαστος στην πρωινό του ραντεβού του Δήμου καθώς εμφανίστηκε ελλιπώς ενημερωμένος για όσα είχαν γίνει στο πολύπαθο χώρο της πόλης, καθώς όσα γνώριζε ήταν όσα είχε πάρει το μάτι του, ή καλύτερα το αυτί του από την ελλιπή ενημέρωση που του είχαν κάνει και πέραν τούτων ουδέν.

Το χειρότερο, όμως, για τον Γ. Θωμάκο ήταν το γεγονός ότι θεώρησε πως στο χώρο του Δήμου θα εμφανιζόταν να κάνει έναν μονόλογο αναπτύσσοντας τη γνωστή θεωρία του και γεια σας.  Έλα όμως που βρέθηκε απέναντι σε γνώστες που επέμεναν να ρωτούν ως όφειλαν για τα γεγονότα και τον εφιάλτη που ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια όλων μας, προσπερνώντας τον έτοιμο μονόλογο του Δημάρχου.

Αυτό δεν το περίμενε ο Γ. Θωμάκος και το εντός έδρας παιχνίδι εξελίχθηκε σε βαριά ήττα για τον Δήμαρχο και το δήθεν φιλο-Κηφισιώτικο του προφίλ, αφού μέσα στον εκνευρισμό του έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο ξεπλένοντας ανοιχτά τους επίδοξους ταραξίες, όπως ακριβώς ξέπλυνε τόσες φορές και τον Βαγγέλη Αυλίτη.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 18:32

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.