ενημέρωση 4:23, 1 December, 2021

Δημαρχία Θωμάκου - Μία από τα ίδια

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Αρνούνται να παραδεχτούν τα λάθη τους και επιμένουν στην ίδια συνταγή αποτυχίας

Η Ρίτα Μέι Μπράουν -και όχι ο Αϊνστάιν- στο βιβλίο της «Sudden Death» έγραψε ότι “τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα”. Προφανώς η συγγραφέας δεν εννοεί την επανάληψη λαθών, γιατί τότε δεν θα μιλούσε για τρέλα, αλλά για επικίνδυνες πρακτικές που επαναλαμβάνονται αδιαφορώντας για το κόστος τους. Αυτό δηλαδή που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνιστή την Διοίκηση Θωμάκου, που και φέτος επαναλαμβάνει τα λάθη τής περσινής χρονιάς και εμφανίζεται να περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα.

Η καθαριότητα στο κακό της το χάλι, οι δρόμοι, μηδέν, τα ελαφριά έργα υποδομής μηδέν, όσο για τη ποιότητα της ζωής των πολιτών διερωτώμαι ποια ποιότητα. Όπως και πέρυσι και, όπως όλα δείχνουν, πάμε να επαναλάβουμε και φέτος περσινές αρλούμπες γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των περσινών αποφάσεων και αδιαφορώντας για το τι θα ακολουθήσει.

Και τώρα ετοιμαζόμαστε να ξαναζήσουμε τα επακόλουθα των περσινών και προπέρσινων λαθών στη Κηφισιά, αφού για την Δημαρχία Θωμάκου προέχει το χάιδεμα κάποιων αυτιών από την αποφυγή της επανάληψης των λαθών. Λες και περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα. Λες και δεν διδάσκονται τίποτα από τα λάθη και τις αστοχίες των επιλογών και των αποφάσεών τους. Εκεί, όμως, βρίσκεται και το επίκεντρο του προβλήματος. Στην άρνηση παραδοχής των λαθών τους. Γι’ αυτό και επιμένουν στην ίδια συνταγή αποτυχίας. Για να μην αναγκαστούν να παραδεχθούν τα λάθη τους αφενός και αφετέρου για να μην δυσαρεστήσουν ένα προνομιούχο τμήμα της εκλογικής τους πελατείας, που ούτε για λόγια θέλει να ακούει ούτε και χωρίς παρελάσεις και λιτανείες μπορεί να ζήσει.

Και από την άλλη πλευρά η Διοίκηση Θωμάκου, που είτε περιμένει φέτος διαφορετικά αποτελέσματα, μετά από τις τόσες θρησκοληψίες ενώ επαναλαμβάνει τα λάθη του 2018-19-20 είτε απλώς μας δουλεύει ψιλό γαζί.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 18:31

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.