ενημέρωση 3:21, 23 July, 2024

Boeing κυκλοφόρησε μόλις ένα μαγευτικό video με το 787 Dreamliner

Σε ό, τι είναι να γίνει μια ετήσια παράδοση, ατρόμητος ομάδα της Boeing από τους πιλότους δοκιμών είναι πίσω με μια άλλη εκπληκτική ακροβατικά βίντεο κόλπο κοιτάζει 787 Dreamliner της εταιρείας. 

Κυκλοφόρησε την Πέμπτη, το τελευταίο βίντεο δείχνει τους πιλότους δοκιμών Boeing  Capt.Randy Νέβιλ, ο λοχαγός. Van Chaney, και ο λοχαγός. John Misuradze θέτοντας All Nippon Airways 787-9 μέσω των ρυθμών του σε Moses Lake, Ουάσιγκτον. 

Η ρουτίνα, η οποία ωθεί το αεροπλάνο πέρα ​​από κανονικές συνθήκες λειτουργίας του, είναι μια πρακτική τρέχει για μια παράσταση στο Farnborough Airshow της επόμενης εβδομάδας.

Η απόδοση πτήσης είναι παρόμοια με αυτά της Boeing τεθεί σε στο Paris Air Show το περασμένο έτος και το show του Farnborough το 2014 . 

Τα κύρια σημεία της διαδήλωσης είναι η σχεδόν κάθετη απογείωση - η οποία είναι πιο συχνά εκτελείται από μαχητικά αεροσκάφη υψηλών επιδόσεων - και μια αφή-and-go προσγείωση τότε απογείωση. 

Αν και η τεχνική επίδειξη σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα πλήθη αεροπορικές επιδείξεις, είναι σχεδόν σχεδιαστεί για να αναδείξουν την απόδοση 265 εκατ $ 787 έως 9 και δυνατότητες στους υποψήφιους αγοραστές. Farnborough είναι παραδοσιακά ένα φυτώριο για τις μεγάλες προσφορές που αφορούν Airbus, Boeing και πολλοί πελάτες τους.

Το 2016 Farnborough Airshow Διεθνές τρέχει από Ιούλιος 11 - 17 στο Farnborough, Αγγλία. 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 19:30

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.