ενημέρωση 4:18, 9 December, 2022

Η αεράμυνα κατέρριψε δύο drones ενώ προσπαθούσε να πλησιάσει τον TPP Balaklava

Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Razvozhaev: Ο TPP Balaklava ήταν ο στόχος της επίθεσης με drone

ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 22 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν δύο drones που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον θερμοηλεκτρικό σταθμό Balaklava , δήλωσε ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Mikhail Razvozhaev στο κανάλι του στο Telegram .
 

"Όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν τον TPP Balaklava, οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν δύο drones. Οι Ukronazis προσπάθησαν και πάλι να επιτεθούν στο Balaklava TPP μας", έγραψε.

 
Σύμφωνα με τον Razvozhaev, ο ουκρανικός στρατός φέρεται να σκόπευε να χρονομετρήσει αυτή την επίθεση με μια τρομοκρατική επίθεση που οργανώθηκε πριν από επτά χρόνια: όταν ανατίναξαν μια γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Kherson , με αποτέλεσμα να διακοπεί πλήρως η ηλεκτρική ενέργεια στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη.
 
Ο κυβερνήτης διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν πυρκαγιές ή ζημιές σε αστικές υποδομές. Όλες οι δυνάμεις και οι υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή.
 
Ο Razvozhaev πρόσθεσε επίσης ότι σήμερα ο στόλος απέκρουσε τις επιθέσεις τριών ακόμη drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα . Νωρίτερα, ανέφερε ότι δύο UAV καταρρίφθηκαν κατά την προσέγγιση στη Σεβαστούπολη.
 
Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν επανειλημμένα να χτυπήσουν την πόλη με τη βοήθεια drones. Έτσι, το πρωί της 29ης Οκτωβρίου, το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και σε πολιτικά πλοία που βρίσκονταν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς δρόμους της βάσης της Σεβαστούπολης .
 
Μετά από αυτό, η Μόσχα ανέστειλε, αλλά στη συνέχεια συνέχισε τη συμμετοχή στη διατροφική συμφωνία στις 2 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, το Κίεβο παρείχε εγγυήσεις ότι ο διάδρομος σιτηρών στη Μαύρη Θάλασσα και τα ουκρανικά λιμάνια δεν θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσίας .
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 05:21

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.