ενημέρωση 3:53, 25 June, 2024

Το ρωσικό σύστημα "Solntsepek" χτύπησε τα προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη ΛΔΔ

Υπουργείο Άμυνας: Ρωσικό σύστημα φλογοβόλων "Solntsepek" έπληξε τα προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη ΛΔΔ

ΜΟΣΧΑ, 25 Μαΐου - RIA Novosti. Το ρωσικό βαρύ φλογοβόλο σύστημα Solntsepek έπληξε τα προπύργια των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Pervomaisky (DPR), δήλωσε στο RIA Novosti ο Vadim Astafyev, επικεφαλής του κέντρου τύπου της ομάδας Yug.
 
«Το πλήρωμα του συστήματος βαρέων φλογοβόλων Solntsepek της μονάδας ακτινοχημικής και βιολογικής προστασίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας ολοκλήρωσε τρεις αποστολές πυρκαγιάς στα οχυρά διμοιρίας της 59ης χωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή τον οικισμό Pervomayskoye», είπε.
 
Το αεροσκάφος χτύπησε επίσης τα ουκρανικά "oporniks" στις κατευθύνσεις Lisichansk ( LNR ) και Avdeevsk (DNR).
 
Επιπλέον, οι πυροβολητές της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, στο πλαίσιο μιας μάχης με πυροβολισμούς, κατέστρεψαν επτά πυροβόλα και τρεις εχθρικούς όλμους σε θέσεις βολής κοντά στον οικισμό Pobeda (DPR).
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, επιπλέον, στο Donbass, κατάφεραν να καταστρέψουν τεθωρακισμένα οχήματα και πολλά προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με τη βοήθεια πληρωμάτων πυροβολικού χρησιμοποιώντας το Uragan MLRS.
 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 25 Μαΐου 2023 07:04

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.