ενημέρωση 6:07, 8 December, 2023

Θανατηφόρα πρόκληση. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για καταστροφικά ρωσικά όπλα

BI: Τα συστήματα αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία δεν μπορούν να καταρρίψουν βόμβες ρωσικών αεροσκαφών υψηλής έκρηξης

ΜΟΣΧΑ, 24 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Τα αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot δεν μπορούν να αναχαιτίσουν βόμβες ρωσικών αεροσκαφών με υψηλή εκρηκτικότητα, αναφέρει το Business Insider .
"

«Οι ρωσικές αεροπορικές βόμβες αποτελούν μια θανάσιμη πρόκληση για την Ουκρανία, καθώς είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν ακόμη και με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων συστημάτων αεράμυνας», λέει το υλικό.

Όπως τόνισαν οι δημοσιογράφοι, αυτός ο τύπος όπλου είναι δύσκολο να αναχαιτιστεί λόγω της ταχύτητάς του, καθώς «οι βόμβες σπάνια μένουν στον αέρα για περισσότερο από ένα λεπτό» και οι σύγχρονες αεράμυνες απλά δεν έχουν σχεδιαστεί για ένα τέτοιο έργο.
 
Οι παρατηρητές τόνισαν ότι με τη βοήθεια της FAB, ο ρωσικός στρατός προκαλεί συντριπτικά πλήγματα στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην πρώτη γραμμή.
 
Τα ουκρανικά στρατεύματα διεξάγουν μια αντεπίθεση στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye για τέταρτο μήνα τώρα , ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που είναι εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό. Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν , κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπόρεσαν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα. Με τη σειρά τους, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν την αποτελεσματικότητα των ρωσικών οχυρώσεων και ναρκοπεδίων, εξαιτίας των οποίων οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν σοβαρές απώλειες.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 15:50

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.