ενημέρωση 4:14, 16 October, 2018

τα έξυπνα γυαλιά από το Magic Leap - που ξεκίνησαν με 4.5 δισεκατομμύρια δολάρια

Τα Magic Leap είναι μια εκκίνηση ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Φλόριντα, η οποία δημιουργεί ένα πολυαναμενόμενο ζευγάρι smartglasses και την Τρίτη ένα σύνολο νέων σχεδίων για έξυπνες λύσεις από την εταιρεία προέκυψε σε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας. 

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας , που κατατέθηκε αρχικά το 2015, δείχνει ένα αδύνατο ζευγάρι γυαλιών με πλαίσια ωοειδούς τύπου γυαλιά και αισθητήρες στη δεξιά και την αριστερή πλευρά του ακουστικού. Αυτή είναι η δεύτερη αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Magic Leap. 

Τα γυαλιά δεν είναι προϊόν Magic Leap, δήλωσε η Julia Gaynor, εκπρόσωπος Magic Leap. "Όπως γνωρίζετε, καταθέτουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χρειάζονται πολύ χρόνο για να εγκριθούν και έτσι αυτό που ψάχνετε δεν είναι το προϊόν μας", δήλωσε στην Business Insider.

Ωστόσο, πηγές με γνώση του υλικού του Magic Leap είπαν στην Business Insider ότι το σχέδιο που παρουσιάζεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ήταν κοντά στο προϊόν Magic Leap στην εμφάνισή του, αλλά το πραγματικό υλικό είναι μεγαλύτερο και ογκώδες, με ένα τμήμα στη μέση των φακών να κρατά το βάθος Αισθητήρα. Ένα άτομο που έχει ήδη δει σχηματικά το προϊόν του Magic Leap, δήλωσε ότι ο τρέχων σχεδιασμός έχει μία κάμερα σε κάθε βραχίονα, όχι δύο όπως απεικονίζεται στην κατάθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ότι είναι "χοντρά-στενός σαν γυαλιά hipster", αλλά με ογκώδη όπλα.

Οι επενδυτές και άλλα VIP που έλαβαν demos Magic Leap την άνοιξη δήλωσαν ότι τα ακουστικά που δοκιμάστηκαν ήταν μικρότερα από τα σύγχρονα ακουστικά VR, αλλά πιο ογκώδη από άλλες τεχνολογίες γυαλιών όπως τα Snapchat's Spectacles. Περιγράφηκε περισσότερο σαν γυαλιά κολύμβησης με ελαφρώς μεγαλύτερους φακούς.

Magic Leap GlassesUSPTO

Αυτές οι μονάδες επίδειξης συνδέθηκαν με δύο φορητά πακέτα: μία μπαταρία μεγέθους δύο iPhones που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και ένα ξεχωριστό υπολογιστικό τμήμα που περιέχει τη GPU και τη CPU σχετικά με το μέγεθος ενός φορητού CD player. Το κομμάτι υπολογιστών φοριέται στη ζώνη ενώ η μπαταρία μπορεί να γλιστρήσει στην τσέπη του χρήστη. 

Τα Magic Leap θεωρείται ως ένας από τους ηγέτες σε μια καυτή τεχνολογία που ονομάζεται ενισχυμένη πραγματικότητα, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους υπολογιστές και κάμερες για την ενσωμάτωση γραφικών στον πραγματικό κόσμο.

Τεχνολόγοι, όπως η Apple και η Google (ένας επενδυτής Magic Leap) έχουν πρόσφατα κυκλοφορήσει λογισμικό που επιτρέπει την εμπειρία AR σε ένα τηλέφωνο, αλλά πολλοί στην τεχνολογική βιομηχανία βλέπουν το τέλος του παιχνιδιού της AR ως ζευγάρι smartglasses, όπως το Magic Leap αναπτύσσεται. 

Το Magic Leap αρνήθηκε να σχολιάσει εάν θα υποστηρίξει το ARcore, το λογισμικό AR που κυκλοφόρησε την Τρίτη. "Όπως γνωρίζετε, χτίζουμε πλήρεις υπολογιστικές στοίβες - υλικό, λογισμικό, περιεχόμενο κ.λπ.", δήλωσε ο Gaynor. 

Το Magic Leap, το οποίο έχει συγκεντρώσει $ 1,4 δισ. Δολάρια από επενδυτές όπως το Google, το Alibaba και το KPCB, δεν έχει κυκλοφορήσει ένα προϊόν ούτε έχει διανείμει υλικό ανάπτυξης σε κατασκευαστές λογισμικού. Οι Financial Times ανέφεραν νωρίτερα αυτό το έτος ότι η εταιρεία ετοιμάζει τα ματιά της για κυκλοφορία το 2017. 

Ενώ τα γυαλιά έδειξαν ότι η κατοχύρωση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μπορεί να είναι παλαιότερος βιομηχανικός σχεδιασμός - ό, τι το κάνει στην παραγωγή, θα πρέπει να έχει περισσότερο χώρο για υπολογιστές - εξακολουθεί να είναι μια καλή ματιά στο συνολικό βλέμμα που ξεκινά η εκκίνηση.

Ξέρετε περισσότερα για το Magic Leap; Επικοινωνήστε με τον συγγραφέα με ασφάλεια και διακριτικότητα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Συμπληρώστε στο kleswing @ businessinsider.com .

 

 

 

USPTO
USPTO
 
USPTO
Magic Leap
 
USPTO
USPTO
USPTO
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 11:27

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.