ενημέρωση 9:27, 21 July, 2018

Μαρμελάδα «συκάτη»

Τα σύκα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας…
  • 0

Χουνκιάρ μπεγιεντί

Γράφει η Κατερίνα Δημοπούλου Αγαπημένες μου φίλες, Αυτή τη φορά θα μαγειρέψουμε ένα φαγητό που προέκυψε σε μας,…
  • 0

H Γαλλίδα λιάζεται: αλμυρή τάρτα Τatin

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά…
  • 0
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS