γενικά και αόριστα "πατάτες" Η πατάτα αποτελεί ένα από τα βασικά τρόφιμα στη δίαιτά μας. Σήμερα γράφω για την πατάτα όπως αυτή… 11 Μαρτίου, 2016 0
Πιροσκί στο φούρνο Αυτά τα λατρεμένα και ανθυγιεινά (ζάχαρα, λιπαρά, τα πάντα…) ρωσικά πιτάκια μπορούν να γίνουν τελικά και χωρίς τηγάνι.… 10 Μαρτίου, 2016 0
Ολιός, το χαβιάρι του Βόλου Αν και παιδί του κάμπου, με γοήτευσαν τα ψάρια και τα θαλασσινά. Η σχέση μου μαζί τους ξεκίνησε…… 10 Μαρτίου, 2016 0
Η Καλύτερη σοκολάτα του κόσμου είναι από την Τοσκάνη Καλύτερο σοκολάτας του κόσμου είναι από την Τοσκάνη Ο Amedei, έξι φορές νικητής της Ακαδημίας βραβείο «Χρυσή κόκκοι»… 9 Μαρτίου, 2016 0
Σάμαλι με confit πορτοκάλι Ελαφρύ και γευστικό πολίτικο γλυκό το χαρακτηρίζει η γεύση της μαστίχας Χίου Υλικά Για τη ζύμη1κιλο σιμιγδάλι ψιλό160 γρ.… 9 Μαρτίου, 2016 0
Μπακαλιαράκια τηγανητά Αν το λάδι δεν ζεσταθεί αρκετά, τότε δεν σχηματίζεται κρούστα και το λάδι ποτίζει το ψάρι Υλικά (για… 9 Μαρτίου, 2016 0
Πορτοκαλόπιτα η ξεχωριστή Θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ένα απλό κέικ ή κάτι πανεύκολο. Αυτό που περισσότερο με ενθουσιάζει στην πορτοκαλόπιτα… 8 Μαρτίου, 2016 0
Γιουβαρλάκια με χόρτα Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά… 8 Μαρτίου, 2016 0
To "σοφιστικέ" γαλακτομπούρεκο Το γαλακτομπούρεκο είναι ένα πολύ αγαπημένο γλυκό. Τρώγεται όλο τον χρόνο, τις Απόκριες, όμως, και ειδικά την εβδομάδα… 7 Μαρτίου, 2016 0