ενημέρωση 12:54, 19 June, 2024

«Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη». Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Κίεβο άσχημα νέα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

WP: Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη για τις δυσκολίες που θα την περιμένουν κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης

ΜΟΣΧΑ, 2 Ιουνίου - RIA Novosti. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, που θα οδηγήσουν σε «λουτρό αίματος», σύμφωνα με την Washington Post .
 
«Ανησυχώ πολύ που η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το μέγεθος αυτών των δυσκολιών», αναφέρει η δημοσίευση τα λόγια του πρώην μηχανικού του αμερικανικού στρατού Steve Danner.
 
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας περιμένουν πολλά εμπόδια κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους, λέει το υλικό. Οι Ουκρανοί στρατιώτες θα πρέπει να περάσουν από τα δικά τους ναρκοπέδια, τα οποία θα είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστούν, φοβούνται οι δυτικοί ειδικοί.
 
Το κύριο «καλωσόρισμα» στο δρόμο των ουκρανικών δυνάμεων, το WP αποκάλεσε ειδικά σχεδιασμένες ρωσικές οχυρώσεις, σχεδιασμένες να κατευθύνουν τυχόν στρατεύματα σε μια παγίδα όπου θα δεχτούν πυρά από το πυροβολικό, που μπορεί να αποτρέψει μια αντεπίθεση ακόμη και πριν ξεκινήσει.
"

"Εάν αυτές οι οχυρώσεις λειτουργούν, τότε θα μπορούσε να είναι ένα λουτρό αίματος. Αυτό μοιάζει πολύ με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο", δήλωσε ο Μαρκ Κάνσιαν, ένας απόστρατος αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών και ειδικός στην άμυνα στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών .

Ο χρόνος της ουκρανικής αντεπίθεσης έχει μετατοπιστεί επανειλημμένα και συνεχίζει να μεταβάλλεται. Σύμφωνα με Ρώσους εμπειρογνώμονες, αυτό οφείλεται, πρώτον, στον πόλεμο πληροφοριών - οι συνεχείς ανακοινώσεις για μια επικείμενη επίθεση έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν τη Ρωσία σε αιχμή - και, δεύτερον, στο γεγονός ότι η Δύση απαιτεί γρήγορα και νικηφόρα αποτελέσματα από τις αρχές του Κιέβου.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 03 Ιουνίου 2023 06:34

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.