ενημέρωση 3:34, 31 January, 2023

Ο Μεντβέντεφ κάλεσε τους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας να σταματήσουν το χτύπημα των πυρηνικών ρολογιών

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Μεντβέντεφ κάλεσε τον Μπάιντεν και τον Σολτς να σταματήσουν το χτύπημα του πυρηνικού ρολογιού

ΜΟΣΧΑ, 24 Ιανουαρίου - RIA Novosti. Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε στους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας να σταματήσουν το χτύπημα των πυρηνικών ρολογιών, αλλά πρώτα να συνειδητοποιήσουν ότι το ουκρανικό βέλος τους έχει σκουριάσει.
 
Οι δείκτες του ρολογιού της ημέρας της κρίσης, που υποδηλώνουν την απειλή μιας παγκόσμιας καταστροφής, έχουν φτάσει σε ρεκόρ κοντά στα «πυρηνικά μεσάνυχτα» - 90 δευτερόλεπτα πριν από αυτό, ανέφερε το Bulletin of the Atomic Scientists.
 
"Αφήστε τους ωρολογοποιούς Μπάιντεν και Σολτς να σταματήσουν για λίγο το χτύπημα του ατομικού ρολογιού. Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβουν ότι οι ουκρανικοί δείκτες τους έχουν σκουριάσει εδώ και καιρό", είπε ο Μεντβέντεφ στο RIA Novosti, απαντώντας στην ερώτηση τι πρέπει να κάνετε για να μετακινηθείτε. οι δείκτες αυτών των ρολογιών έστω και λίγο πίσω.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 05:59

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.