ενημέρωση 5:08, 19 July, 2019

Δοκιμάσαμε το φθηνότερο γεύμα με πρωταγωνιστή Michelin στον κόσμο - εδώ είναι το πώς είναι

  • Ο σεφ απο τη Σιγκαπούρη Hawker Chan είναι ο μοναδικός σεφ στον κόσμο για να αποκτήσει ένα αστέρι Michelin για φαγητό δρόμου.
  • Δοκιμάσαμε το χοιρινό χοιρινό του σεφ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο κεντρικό Λονδίνο.
  • Το γεύμα κοστίζει £ 6 ($ 7,95).
  • Ο σεφ Chan ξεκίνησε ως hawker στη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα Hawker είναι ανοικτές συλλογές υπαίθριων ειδών διατροφής που προσφέρονται στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ινδονησία και πέρα ​​από αυτήν.
Ο σεφ της Σιγκαπούρης Hawker Chan είναι ο μοναδικός σεφ στον κόσμο για να αποκτήσει ένα αστέρι Michelin για τροφή στο δρόμο. Δοκιμάσαμε το χοιρινό χοιρινό, το οποίο είναι κολλώδες χοιρινό σερβίρεται με ρύζι, κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου γεγονότος στο King's Cross, στο κεντρικό Λονδίνο. Το γεύμα κοστίζει £ 6 ($ 7,95).

"Char iew ρύζι είναι ένα ρύζι χοιρινό μπάρμπεκιου, το οποίο είναι πραγματικά ένα πολύ απλό πιάτο επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βασική συνταγή για να το κάνετε", ο σεφ Hawker Chan tol INSIDER.

"Φέτος θα εκπροσωπώ τη Σιγκαπούρη και θα έρθω εδώ ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να τρώνε τα πράγματα με λίγο τσίλι, αλλά και με χοιρινό χοιρινό.

Ο σεφ Chan ξεκίνησε ως hawker στη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα Hawker είναι ανοικτές συλλογές υπαίθριων ειδών διατροφής που προσφέρονται στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ινδονησία και πέρα ​​από αυτήν.

Το γεγονός ήταν τόσο δημοφιλές που μόνο 300 μερίδες διατέθηκαν και οι πελάτες έμειναν στην ουρά για 1,5 ώρες κατά μέσο όρο για να πάρουν το διάσημο πιάτο.

"Από τότε που πήρα αυτό το αστέρι Michelin, ελπίζω ότι όλα τα μικρά καταστήματα στα κέντρα των hawker θα δουλέψουν σκληρά, θα υπάρξει μια μέρα όπου θα μπορούν να το επιτύχουν και εγώ η δική μου επιθυμία είναι καθημερινά να είμαι καλός chef. να είναι πολύ χαρούμενος ", δήλωσε ο σεφ Chan.

Πηγή: business insider

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 14 Απριλίου 2019 09:38

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.